.Pa je probio dihtung glave na 500 sati,pa složili to ali on više nemože mljeti sa njim jer mu počne bacati vodu iz kilera..
Ti mora da neke gadne trave pušiš.
...o uvozu rabljenih si mislil?auto iz njemače , traktor iz italije ....sve je tu rečeno
Zbog čega?Jel hoćeš da ti video snimim kak radi?Dok ga pali mora mu dati više od pola gasa jer drugačije ni neće upaliti.Ja sam ovo pitao i iznio svoje doživljaje jer me zanimalo jel se to često događa.Zato sam i pitao "jel netko ima noviji 577 dv".Ili se možda na ovom forumu to nesmije?Znači nudio mi se povoljan 577 i uzeo bi ga za lakše poslove pa me zanimalo jel je to samo njegov takav ili je to često.
Kako misliš da je motor najmanji problem?Jel ima i većih problema sa svojim?
Reci to mojem rođi koji je imala dva i na oba pukla glava. No bolje računati više nego manje za popravak. Kolega radil generalku na 560 računao potrošiti 6 tisuća kuna uz dodatke ispala 17 tisuća kuna
Ako je pukla glava poštena generalka je od 10 000 do 13 000 kn sa kvalitetnim djelovima.
...za slijedeću, koja bu slijedila nakon te, jeftine.Željac daj se zbroji, ima tu majstor kaj za 5000 napravi full generalku... još mu i ostane..
Željac daj se zbroji, ima tu majstor kaj za 5000 napravi full generalku... još mu i ostane..