Nemas nekog izbora, ja preporucam PLAMEN...
Daske su 500kn,
Obicni lemesi za kovanje 150kn
Kratki plaz 100kn
Dugacki plaz 150kn
Znaci po glavi 750Kn bez deflektora koji je jos 100kn, ali deflektore kupujes obicne, PLAMEN je tu usro motku s onim resetkastima...
Znaci oko 100-120€ po glavi sve novo...
po meni ne stoje dobro, trebali bi biti u ravnini s daskom(okomito)pa po meni kolko vidim stoje dobro...oni moraju bit jače spigani od same daske tak da višak okreću prethodni kanal...
po meni ne stoje dobro, trebali bi biti u ravnini s daskom(okomito)
I koja im je onda svrha ako bi bili ravni gore????
Po meni, stoje odlično, baš kak bi trebali :supz:
A ne bi li donji kraj deflektora trebao djelomično prekrivati dasku kada se plug gleda od prednje strane prema daski?
Aha...misliš da ti je deflektor malo previsoko postavljen iznad daske???
Meni se sviđa to kako je zafrknjen, to je za 5, ali morao bi stajati i malo niže, tako da čim više hvata taj gornji sloji bava ga u dno brazde.
Moram potražiti koju sliku mog pluga pa da vidiš kak stoje kod mene, ja sam prezadovoljan njihovim radom.
A ti probaj postaviti još koju sliku ali iz nekog kuta gdje bi se bolje vidio njegov položaj u odnosu na dasku.
Koja je razlika između IMT plugova sa oznakom recimo 610.14 ili 757.20? Da li je razlika u proizvođaču ili i u samim plugovima?
Bobo jel vidis mozda sa ovih slika sta sam stavio koje bi ono daske bile na cijevasu? Jel to ima veze sa 755 ili slicno...