Imam ja samo je 10cola..
ja znam gdje ima skoro novi,ako ti ne smeta kaj je cijeli spigani,jer je čovjek mislil da more orat ilovaču s njime
Ako me sjecanje sluzi da cjevas ima kverneland daske, ali da su jednake danasnjim daskama koje nalazimo na 757/758 plugovima.
Ne bi bilo lose da poslikad dasku na plugu pa da vidimo je li ista ili uopce slicna danasnjim daskama.
Cela kupis u bilo kojoj poljo-trgovini, ako nemaju, mogu naruciti iz SE-KRE i to je to. 100kn komad, jako dobra izmisljotina...
u redu bobo, shvatio sam, znaš da imam zvjer od traktora kao i ti, kod mene su imt plugovi rijetkost,ostale koje sam viđao svi su imali varen taj umetak s manganskom elektrodom, budući da danas ima svakakvih proizvođača lemeša i dasaka kao i tih umetaka,nebih htio kupit bilo što, evo danas vidio u ludbregu na vašaru da kocijan koji proizvodi runilice,cjepače...počeo i s daskama i raonicima, ak ću nać vremena otići ću 15 na janjetinu u šid pa ću tamo kupiti hudjikove,ili plamenove proizvode za plug.Ni na jednom IMT plugu daska nije predvidjena tvornicki da se mjenja celo, ali kupe se zamjenska cela, izmjeri se daska, odreze se komad daske i samo pod vijke se stavi novo celo. Ovo sto je covjek vario, nema od toga kruha. Original daska je troslojni celik i tu varenja nema. Ovisno kakav traktor to vuce, moze se dogoditi da i izdrzi, ali ujak je vario celo za dasku i cim se var ohladio KRC, var ostao na celu a od daske se otkinuo...
Ja sam to radio na mom 755 i tako je i prodan, nista vareno nije, samo se umetak pod dva vijka stavio i nema brige.