• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT plugovi

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
malo su mi daske potrosene, ima li neko dimenzije dasaka od pluga fop ili IMT 757, navario bih istroseni dio ali neznam koliko su istrosene, zanima me sirina po dijelu gdje se trose.

borna92v

Član
Tu od
23 Sij 2013
Poruka
648
Pa kaj ti se isplati mucit s tim, ja imam imt 756 i daske su me koštale 600kn obadvije kad sam mjenjal

Posljednje uređivanje od moderatora:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
I kvalitetnije...

Prilozi

• fotografija3.jpg
    fotografija3.jpg
    44.8 KB · Pregleda: 132
  • WP_20131104_001.jpg
    WP_20131104_001.jpg
    74.4 KB · Pregleda: 217
Posljednje uređivanje:

KREÅ O

Član
Tu od
10 Lis 2011
Poruka
532
Takav deflektor od IMT-a sam ja stavio na svog PTO, ali se pigaju tj. izravnaju ovi rešetkasti deflektori. Izrezao sam od flaha po ovom rešetke i spigao i navario tako da je duplo debelo i sad je dobro. Inače je smješan taj deflektor od IMT-a.

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
ma nisu daske potrosene u dijelu gdje stralo sijece, to je mozda vec navarivano, nego daske u donjem dijelu, salbije sklanja brazdu jer fali taj dio daske koji udgurava brazdu u stranu, ostavlja uzak trag za tocak

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Takav deflektor od IMT-a sam ja stavio na svog PTO, ali se pigaju tj. izravnaju ovi rešetkasti deflektori. Izrezao sam od flaha po ovom rešetke i spigao i navario tako da je duplo debelo i sad je dobro. Inače je smješan taj deflektor od IMT-a.
Možda je tebi smješan od IMT, ali ovi moji nisu od IMT, niti Plamenovi, nego od nekog trečeg proizvođača..naravno kvalitetnijeg, i nema savijanja.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Ti bi zbog toga kupovao nove daske a neki sjeku taj dio daske. Kažu da plug bolje prevrača brazdu i da se lakše vuče.

borna92v

Član
Tu od
23 Sij 2013
Poruka
648
Di si ih kupil?
koje su debljine nove daske?

Neznam tocno jer sam sad na poslu mislim da su oko centimetar debljina flaha, ali mogu pogledat kad dođem doma pa ti napišem a kupil sam ih u velikoj gorici na placu od nekog međimurca, frajer ti radi sve živo od željeza kaj ti treba, mislim da se firma zove kralj kocijan i fakat sam zadovoljan s daskama, još sam uzel i pera željezna od federnog željeza, pošto imt ima orginal plastična koja stalno pucaju i plug radi savršeno prezadovoljan sam....

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Znaci ne na ulazu na plac u kontenjeru nego unutra na standu?
Hvala na informaciji.

jopo mtk

Član
Tu od
11 Svi 2013
Poruka
67
mogu li se na imt plugu povecat daske jer prilikom oranja ako ima neke trave zapinje od plug pa ga odize iz zemlje,plug je imt 756 plug 12 cola visoki klirens nema deflektore

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Kak duboko oreš s tim plugom ??
Za početak bi trebalo postavit deflektore gore i moralo bi biti bolje...

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
deflektor majka. ja sam radio deflektore za 755 od feder platne. nego, reci mi jesa, ja tebi slao plug? dadi iz neuma?

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
ok 50 cm. imaš slike ovdje. i stranicu prije kako je rađen:
http://poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=26498&page=8
s tako jakim traktorom taj plug mora ići bez problema, ima dovoljno protoka između brazdi, dovoljno je visok... napraviš si deflektore i nema problema. on ti odreže gornji sloj u okretanju i baci ga pod brazdu, tako da ne ostane apsolutno ništa na površini. samo, ja bi na tvom mjestu uzeo veći plug. mogo bi on i trobražnjak neki vući.

jopo mtk

Član
Tu od
11 Svi 2013
Poruka
67
iman jos leopard plug dvobrazni 14 cola i leopard trobrazni 14 cola al sam ovaj trobrazni vec jedenom iskrivio grede pa sam ga jedva vratio priblizno na pravo mjesto

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
prodaj te leoparde i kupi jedan dobar trobražnjak. ili pojačaj toga. potrošiš više vremena, a možda i goriva, za isti poso. i ako ti je problem s travom i korovom, prođi tanjuračom prije oranja, ukrsti baterije i udri :)

Na vrh