Al ne pali na alnaser dok je hladan, pa moram na guranac, a kad se zagrije onda preko alnasera hoce upalit. Iako nije onak na zub paljenje nego ga treba zaverglati jedno 4-6sekundi i onda se onako polako probudi i primi.Ako tako lako upali na gurku trebalo bi I na alnaser da pali
Ne znam sta to tebi znaci na koliko se steluju kad to tu Sam me mozes nista odnesi kod bosiste on zna kako se stelujuJel zna neTko koji ulošci dizna idu za fiat 8035.02 i na koliko se stelaju dizne i pumpa, pritisak mislim?
Koliko ja znam na pumpi se ne steluje pritisak ona koliko moze toliko gura I ako ona oslabi dizne se steluju na manji pritisak kao sto kaze zjMislim da je na 220 +,- 5 bara pumpa i dizne.
Laki naišao sam na svakakve "bošiste", prvo pitanje mi je na koliko da mi naštela dizne.Ne znam sta to tebi znaci na koliko se steluju kad to tu Sam me mozes nista odnesi kod bosiste on zna kako se steluju
4 dio literatureAko nekome zatreba , naišao sam na dokumentaciju za FIAT 8035.02 motor s linijskom/klipnom, te roto BOSCH, i CAV DPA pumpama. Super je objašnjeno pa čak i kut paljenja.
Znači gladat samo što se tiče motora , tj mašine, ostalo nije traktor šasija..
Zadnji dio knjige fali jer ne znam raspon stranica s kojim završava, ali počinje s
151 - pa do kraja a tko zna koja je to stranica.
PS:
@ZJ - prebaci ovo u neki Topic s dokumentacijom ako postoji na forumu da ljudi lakše nađu.
Kakav čep? Na bloku motora kažeš il onaj na nosaču vodene pumpe?Trebao bi biti čep, njega otpusti i iscurit će voda.
Mada i kad dolje pustiš vodu izađe skoro sve van.