ne znam ni za nju. glupo sam naveo fiat motor. kak se mkenja taj filter hidraulike?isto kao i 540 s rakovicom
ne znam ni za nju. glupo sam naveo fiat motor. kak se mkenja taj filter hidraulike?
Sent from my Lenovo P2a42 using Tapatalk
stavljen auspuh, termostat i volan.
unatoc termostatu kojeg uopce prije nije ni bilo temperatura motora se kod frezanja nije digla preko 60.:icon_exclaim: jel to u redu? vani oko 15.
reklisu ti da stavni dva luka ili nešto , vidiš koliko muke bi ti prištedjelis auspuhom mali problemi. saraf m8 koji je dosao na selni za stezanje oko koljena je bio prekratak. 3 rupe za sarafe koljena i onih na grani se ne poklapaju 100%. takodjer rupe na grani treba prosiriti na m8. malo je mesa pa treba pripaziti. problem sam imao i jer je saraf najblizi motoru na grani usarafljen u granu, tj navoj je u grani i tu nema matice. u mojoj rupi je bio nabijen nekakav saraf s poderanim navojem i nema boga da to izvadim. rijesio sam to diht masom. za sada drzi. auspuh radi skroz ok.
volan li la. nije nesto jer je tanak. moram ugraditi onu rucku za okretanje, kao na vilicarima.
takodjer, zuji mi pogon. ne znam jel dif, osovine...vezano je uz brzinu pa sto se brze ide slabije se cuje...
evo video:
https://www.youtube.com/watch?v=2B2h76-hYUw
kak rijesiti gas da se ne vraca vec da ga drzi u ostavljenoj poziciji?