Cuj, da ga pojacam, moram variti po njemu, da smijem nesmetano variti, trebam ispustiti ulje i kroz spremnike napraviti propuh. Nisam uspio pomaci cep s rolcangama i polugom od metra, kidam saraf?!?
Ako je skip kopao, na okrealjki je pukao. Nisam vidio ni jedan na kojem okretaljka bar nije pojacavana. I kod nas je s jedne strane gore povarena, jer je bila samo napukla, a vidio sam i skipova gdje je cjela bila otpala, a jedan mi je preko telefona rekao: "Je, da, naravno da je varen! Pa stroj je radil, kaj ste mislili da ne bude?" Covjek me iskrenoscu iznenadio, al cjena od 6500€ je bila previsoka.
Mene vise brine ovo naprijed, a lako sa zadnjim kranom on je na pristupacnom mjestu, pa i da otpadne, nije problem ni skinuti ga ni povariti i vratiti nazad... Prednju konzolu mozes samo do motora pojacavati, jer s vanjske strane ako nesto i zavaris, neces moci cilindar skinuti a prije il kasnije ce se gumice poderati. da iznutra varis, moras imat il dobrog majstora, il sam biti dobar varioc. Najjednostavnije bi bilo izvaditi motor, da si napravim mjesta i da se to napravi kak treba a odmah da se pregleda i lamela u kakvom je stanju...