L
las2
Guest
Malo mu 3 brazda plitko ide, al bitno je da ide zar ne??
fakin kaže:Pozdrav svim clanovima foruma ... imam IMT 533 koji obnavljam za sebe pa ak netko ima bilo kakve informacije kako naštelat paljenje na njemu nakon mjenjanja lančanog razvoda i reparacije bosch pumpe molim da mi javi.........imao sam vec tristo majstora i svaki ima svoje teorije a traktor i dalje ne pali kad je hladan i ne radi ujednaceno i mirno
Na mojem nije rađena generalka a kompresiju ima 26 26.5 i 27 mjerio sam kompresiometrom. Rekao je majstor ne valja bosch pumpa pa sam je odnio na repariranje kompletno i dize isto. Pa je rekao da ne valja razvod paljenja to sam isto kupio novo.jedan lajtung je bio štukan pa sam kupio sva tri nova itd itd .... sve u svemu nakon izgubljenih zivaca i novaca molim vas za savijet ac pumpa je u redu drugo ja sve novo na njemu mislim da bi morao raditi .....marko hurlimann xa86 kaže:Kod generalke ti nije dobro izbrušena glava pa gubi kompresiju..
las2 kaže:fakin kaže:Pozdrav svim clanovima foruma ... imam IMT 533 koji obnavljam za sebe pa ak netko ima bilo kakve informacije kako naštelat paljenje na njemu nakon mjenjanja lančanog razvoda i reparacije bosch pumpe molim da mi javi.........imao sam vec tristo majstora i svaki ima svoje teorije a traktor i dalje ne pali kad je hladan i ne radi ujednaceno i mirno
ja imam isti problem kad je tem. od 0-5 °C jedva pali uz start sprej a bez njega nikako, mozes verglat al dzabe. a to se pocelo desavat kad se vratio sa generalke i kog got sam pitao svi kazu puno rastavljanja,neisplati se.... i niko ga nije htio uzet i sredit, a onaj sto je radio generalku reko je da on drugacije nezna.
molio bih ako netko zna da malo pojasni
danas mi je dosao majstor koji je rekao da treba promjenit karike na motoru i da će onda bit bolje pa ću evo i to napraviti .....gore ne može bitdaniels kaže:meni ista stvar sa temperaturom do 10 stupnjeva možeš verglat do sutra,al čim uključim grijač pali bez problema.
jedino dok se ne zagrije oče lagano bijelo dimit i osjeti se onaj miris kao nafte.
Demox kaže:Orginalni utezi za zadnje točkove su postojali i bili nekad jako skupi i relativno lagani. Alternativa je voda u gume ili stavit gume 12.4x28 ili si napravit neke utege za koje je bitno da su "balansirani" ako su na felgi.