L
las2
Guest
Malo mu 3 brazda plitko ide, al bitno je da ide zar ne??
fakin kaže:Pozdrav svim clanovima foruma ... imam IMT 533 koji obnavljam za sebe pa ak netko ima bilo kakve informacije kako naštelat paljenje na njemu nakon mjenjanja lančanog razvoda i reparacije bosch pumpe molim da mi javi.........imao sam vec tristo majstora i svaki ima svoje teorije a traktor i dalje ne pali kad je hladan i ne radi ujednaceno i mirno
Na mojem nije rađena generalka a kompresiju ima 26 26.5 i 27 mjerio sam kompresiometrom. Rekao je majstor ne valja bosch pumpa pa sam je odnio na repariranje kompletno i dize isto. Pa je rekao da ne valja razvod paljenja to sam isto kupio novo.jedan lajtung je bio štukan pa sam kupio sva tri nova itd itd .... sve u svemu nakon izgubljenih zivaca i novaca molim vas za savijet ac pumpa je u redu drugo ja sve novo na njemu mislim da bi morao raditi .....marko hurlimann xa86 kaže:Kod generalke ti nije dobro izbrušena glava pa gubi kompresiju..
las2 kaže:fakin kaže:Pozdrav svim clanovima foruma ... imam IMT 533 koji obnavljam za sebe pa ak netko ima bilo kakve informacije kako naštelat paljenje na njemu nakon mjenjanja lančanog razvoda i reparacije bosch pumpe molim da mi javi.........imao sam vec tristo majstora i svaki ima svoje teorije a traktor i dalje ne pali kad je hladan i ne radi ujednaceno i mirno
ja imam isti problem kad je tem. od 0-5 °C jedva pali uz start sprej a bez njega nikako, mozes verglat al dzabe. a to se pocelo desavat kad se vratio sa generalke i kog got sam pitao svi kazu puno rastavljanja,neisplati se.... i niko ga nije htio uzet i sredit, a onaj sto je radio generalku reko je da on drugacije nezna.
molio bih ako netko zna da malo pojasni![]()
![]()
danas mi je dosao majstor koji je rekao da treba promjenit karike na motoru i da će onda bit bolje pa ću evo i to napraviti .....gore ne može bitdaniels kaže:meni ista stvar sa temperaturom do 10 stupnjeva možeš verglat do sutra,al čim uključim grijač pali bez problema.
jedino dok se ne zagrije oče lagano bijelo dimit i osjeti se onaj miris kao nafte.
Demox kaže:Orginalni utezi za zadnje točkove su postojali i bili nekad jako skupi i relativno lagani. Alternativa je voda u gume ili stavit gume 12.4x28 ili si napravit neke utege za koje je bitno da su "balansirani" ako su na felgi.