prebrz sam stigli i podaci za otvoriti sliku sory
Ma nema frke samo polako...
prebrz sam stigli i podaci za otvoriti sliku sory
vidiš nije loša ideja ispustiti ulje i procjediti ako se išta nađe tada sve rastaviti , a ulje nije mjenjano nikada od 1990 to jest proizvodnje . Kažu da baš i nije obićaj mjenjati ulje hidroulike ako na izzgled nije loše. mislim da ga ide oko 40 l
a reci mijel slika tvoga stroja ili sa neta vidim da je dosta masan poklopac pa sudim da nije iz kataloga fotka :gitarist::gitarist::gitarist::gitarist::gitarist::gitarist:
vidiš nije loša ideja ispustiti ulje i procjediti ako se išta nađe tada sve rastaviti , a ulje nije mjenjano nikada od 1990 to jest proizvodnje . Kažu da baš i nije obićaj mjenjati ulje hidroulike ako na izzgled nije loše. mislim da ga ide oko 40 l
a reci mijel slika tvoga stroja ili sa neta vidim da je dosta masan poklopac pa sudim da nije iz kataloga fotka :gitarist::gitarist::gitarist::gitarist::gitarist::gitarist:
jesi kontroliro kolićinu ulja uhidroulici ??zašto mi imt 533 neće diže hidrauliku do vrha, nekad digne i kad krenem ona cimne i padne na pola
Stavi si novi transhidrol meni je cukao hidrulika kad sam stavio nov Njemački ništa više...
ulja ima dovoljno i kipu diže bez problema ali poluge od plugova ne
neznam o kojem kljuću prićašdigne on i poluge nekad do kraja ali kada traktor trzne poluge padnu , neki su mi govorili da je to do malih šarafića mislim da su ključ 10
tako će biti najbolje
kad majstor napravi javim vam
mislim da je to pokraj tvoje strelice na početak strelice ona matica sa oprugom ima dvije
mozda ti je otislo kardansko kvacilo, ili klipnjaca, moj savjet ti je da odvezes nekom majstoru, nemoj puno sarafat oko tih sarafa,, mozes pomjeriti granicnike a oni se nesmiju pomjerati jer je pomocu njih hod ručica ograničen u tvornici...