L
Lamborghini R2
Guest
Imam pitanje je li moguče na IMT-jevoj hidraulci spojet na neki izvod na poklopcu (ispod sjedala),tako da kad se uključi na ručici zakipanje ulje odmah krene-tj.ne podiže prvo poluge pa tek onda to funcionira?
kod nas bošista za klipnu pumpu uzme 800kuna tu je kompletan servis pumpe znači stavi u fazu i voziPatrik kaže:Bit će da je pumpa.Još dok sam ja imao 5-6 godina, počeli su neki problemi s traktorom.Najprije su otišli prekidači paljenja, pa se je moj stric,naučio paliti traktor pomoću nekog željeza ili kacavide(neznam kako se to kaže na hrv. šarafciger) pa između one dvije vide na motorinu.Pomalo je i to počelo štekat pa su počeli udarati, onako pomalo,po pumpi gore iznad poklopca,jer kada bi zagasio traktor ona 3,kako bih rekao,neki kružići s izbočinom(evo slika),oni bi ostali na pola puta,pa i sada svaki put prije paljenja moram ih maknuti na lijevo.Pitao sam koliko bi došla reparacija,oko 1000kn,pa si mislim radije da malo više zaradim po ljeti pa da kupim novu pumpu,a stime i elektropokretač.
Evo slika
Obrisan neispravan link.
Lamborghini R2 kaže:Imam pitanje je li moguče na IMT-jevoj hidraulci spojet na neki izvod na poklopcu (ispod sjedala),tako da kad se uključi na ručici zakipanje ulje odmah krene-tj.ne podiže prvo poluge pa tek onda to funcionira?
Lamborghini R2 kaže:dobro,samo Bobo,.........,nemoj daa se upustim u operaciju rezanja nosača pa da drugi dan traktor na podu.
:lol:
Zrine ima to i dobrih strana, tvoj susjed bar nemora ići u teretanu :mrgreen: :blackeyezrine892 kaže:
zrine892 kaže:
Smiljan kaže:Sto moze zezati na hidro volanu? Koliko sam ja shvatio razlika je jedino u jednom cilindru i sipki koja ide od jednog kotaca do drugog, a ne kao kod klasicnog volana (govorim o 539) gdje do oba kotaca ide sipka, a ne od kotoca do kotaca?