B
BAGERISTA
Guest
Pedantno,,,i nema čovijek šta za reč,,,,vrhunski projektirano i ne smeta,,,,a funkcionalno... :mrgreen: rayer: rayer: skidam kapu..
muhanicar kaže:Prvo valjda stisne nožnu :scratch Jer inače mislim da nema šanse da stisne pedale.
U svakom slučaju nek koristi i onu orginal koja je na sreču ostala gore.
Još klocna pod kotač i to bu to :lol:
Neznam samo gde je boju odabral :lol:
ne bi vjeroval ali prko rucne ima više "snage" ..kad pritisnem preko noge (koliko mogu stisnuti dok normalno sjedim) preko ruke imam "snage" da ju stisnem jače .muhanicar kaže:Prvo valjda stisne nožnu :scratch Jer inače mislim da nema šanse da stisne pedale.
U svakom slučaju nek koristi i onu orginal koja je na sreču ostala gore.
Još klocna pod kotač i to bu to :lol:
Neznam samo gde je boju odabral :lol:
Prvo skidaj kotače i doboše dolje pa na štangicama (ako si ih dirao ) podesi tako da ekscentar vratiš u početni /vodoravni ( ne znam kako da ti objasnim ) položajBAGERISTA kaže:Ovako imam jedan mali problem?????????
Stavio sam nove doboše i pakne na imt 539,,,i štelovao sam na polugama i odiza na registrima,,,ali kočnice su skroz loše,,,jednostavno nema kočnica traktor,,pedale je nešto dobio,,,ali kočnice skroz loše............
Bio bi zahvalan ako neko zna kakvo riješenje,da se dobije solidne kočnice,,zadovoljan sam bio kakve je imao,sad montirao novo i skroz loše......ima več dva mijeseca da su gore,,,tako da su se mogle adaptirat do sada............. :scratch :scratch
Ne znam na koja dva vijka misliš :scratchBAGERISTA kaže:Probat čćemo,,,ako ne roknem slike............
E sad da te pitam dali se na ona dva vijka,,koja bi trebala bit excentrična nešto štima,,,dali si reko da vratim glavnu štangu u vodoravni položaj,preko malih poluga,tako da se pakne skroz skupe,,i nakon toga da štimam na excentru,,nači svaka pakna ima svoju vidu,,koju se otpusti i može doč da pakna se lakše priljubi dobošu.... :scratch