vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
ipak sam opet na rolleru ,ehe ..
tek sad kreču masne ruke
tek sad kreču masne ruke
Za kraj zajexxxx konstruktora i uloži u par vijaka sa imbus glavomZa početak, konstruktoru želim dug život i tešku bolest da se pati kao ja...
Pretpostavljam da ima, samo ga moram locirati, ima s obje strane mjenjača prozore, kad izbacim ulje, budem otvorio i pogledao.Takvi mjenjači su imali filter negde, samo se ne sječam gdje.
Ja bi krenul od njega.
Micek, ti si uvijek u rollercoasteru 😘 Vi popovi to najbolje znate 😂😂ipak sam opet na rolleru ,ehe ..
tek sad kreču masne ruke
Ne znaci da se ne moze rastavitSad sam došao kući i išao pogledati vandler detaljno. Nema šarafa ni rupa,
Mogu li znati koji tip Indosa imaš, molim te?I ja sam sumnao na svom indosu na vandler al motor jednostavno nema snage
Isprika, ali ja ovo ne mogu skužiti, njegov princip rada. Zanima me na koji način cirkulira to ulje iz mjenjača u taj "sklop" wandler, može neka slika, skica, nešto za što se mogu primiti da shvatim, da naučim. Inače smo tu na forumu god 2016. raspravljali o hidrodinamičnoj spojnici, isto je bio spomenut wandler, ja niti sam ga onda skužio, a niti sad. Rado bi to malo proučio, zanima me, molim Vas.To kaj je kod tebe na mjenjaču je tork konverter ili ti wandler. Nema lamele.
On se puni uljem iz mjenjača kojeg pumpa pumpa koja je u mjenjaču......
Skini ga dole i zamjeni semering ili teflonske brtve na spojničkoj osovini.
Ulje koje sam ja točil u takve mjenjače je bilo ATF, danas su došla neka druga, napredna, vremena pa možda to i više nije tak
Pa nemam pojma, na plocici pisu utisnuti podatci ali za sta ne znam, ako je prvi broj model onda je 2502.Mogu li znati koji tip Indosa imaš, molim te?