pogledaj ovaj..znam da čovjek radi kvalitetu..jedino što je iz bosne, ali kad ima oglase kod nas valjda postoji i neka dostava. cijena ti je OK u srazmjeru s kvalitetom. http://www.njuskalo.hr/oprema-ostali-ljubimci/inkubator-oglas-5315581da li ima netko da prodaje manji inkubator oko 60jaja
Zna li netko da li je naškodilo jajaima što su cca 15 min bili na temp oko 55 stupnjeva, podivljao mi inkubator, mora na popravak, ali da znam moram li baciti jaja ili ne.
poštovanje voicee gdje si u vg i da li smeta što su jaja u guskinom gnjezdu pa nisu čista bjonda
A o kojem je danu inkubiranja riječ?
ma ništa im nebude, nisu se još niti u središtu zagrijala kako treba ali u svakom slučaju sedmi dan uzmi lampu i pregledaj da li se počelo razvijati ili ne.One koja se nisu počela baciš i to je to.U pitanju je drugi dan, jaja sam stavila prekjučer unutra a jučer je eto zakuhao inkubator.
struganjem oštrim predmetom, ako su jako uprljana onda ništa, ali nikako prati.da li se mogu kako očistiti
ako ti nije problem, opiši mane i prednosti jednog i drugog.Meni je trenutno slobodan inkubator, pa ako ti nije daleko Velika Gorica....
Imam Kalimero inkubator , a i onaj Mirsin.
struganjem oštrim predmetom, ako su jako uprljana onda ništa, ali nikako prati.
ako ti nije problem, opiši mane i prednosti jednog i drugog.