evo jedan pogledaj tog http://www.njuskalo.hr/traktori/international-1046-zamjena-oglas-4212208
nest na tu foru bi trebalo bit!inace 946 su imali dvije vrste motora!
Pozdrav! Prijatelj je nedavno kupio IHC946 i ima problem sa kvačilom, naime jako je tvrdo, nenormalno prema njegovim tvrdnjama. Zanima ga postoji li mogućnost podešavanja, kvačilo radi normalno što se odvajanja i vuče tiče, mjenjač radi isto odlično. Ako neko može da pomogne nek javi, čovjeku je hitno!
Grijanje nafte?
Znam da je post star tek sam sad procitao, imam ja 1246 vec nekoliko godina. To ti je komad hrdje ali to samo ide i ide, a zvuk, e to mu je nesto posebno, to samo IHC traktori imajuto je nepoderivo!a jel zna ko kakvog internacionala oko 1o46 ili 1246?
dečki imate kakva iskustva sa starim IHC 1466 traktorima..čul sam da su to jaki i izdržljivi traktori i kolika im je potrošnja pošto znam da američki motori(naravno ako je američki motor gore) imali dosta veliki potrošnju(nisam imal iskustva z traktorima ali znam za kamione).i gdje bi se mogli nabaviti jeftiniji djelovi u HR za njega mada je nepoderiv traktor ali svemu jednom dođe kraj