hellboy152
Član
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 304
To je bilo prosli cetvrtak pa jedino ako je negdje ostao koji.
Kupil sam ga. Lidlov je malo drugačiji od ovoga iz Hofera. Nema vrtnje u praznom hodu dok nije regulator brzine stisnut do kraja, pa nema ni regulacije momenta. Ovaj akumulira brzinu za udarac, pa je zato broj udaraca puno manji, ali jači.Od cetvrtka je kod nas u lidlu za 444kn. 100nm zavrtanja i 300nm odvrtanja.
Mala baterijska iz Hofera se pokazala za dobru kupnju pa sam sad u akciji uzeo i šrafilicu.Nije makita ili milvoki ali za te pare bolje nema.Radi veoma lepo samo prema zračnom pištolju je teža,plus je nema kabla ili cevi za zrak.
https://www.hofer.si/sl/posebna-pon...ps/p/workzone-akumulatorski-vrtalni-vijacnik/
Kupil sam ga. Lidlov je malo drugačiji od ovoga iz Hofera. Nema vrtnje u praznom hodu dok nije regulator brzine stisnut do kraja, pa nema ni regulacije momenta.
....
kaj mamata feder pa okine ko zračnica ?,:biggrin:Ovaj akumulira brzinu za udarac, pa je zato broj udaraca .....
taj gumb rgulatora , jel to stručni neki naziv za ono kaj stiskaš kažiprstom kak i na pištolju okidač?Da, izgleda kao da namata feder, a lupi tek kad se motor zavrti na veću brzinu. Zapravo, neki način centrifugalnog uklopa.
Kad nije uključen, izlazna osovina nema veze s motorom i slobodno se okreće. Isto tak stoji dok je gumb regulatora stisnut do pol. Motor se čuje, ali se izlazna osovina ne vrti.
Slažem se s tobom. No, jesi li kad probal otpustiti kotač s tim ključem?Kog nam ku*ca onda isporučuju alat s autom, ako ga se ne može upotrijebiti?