ja imam Unior sav alat, male gedore u onoj žutoj kutijici, od 4 do 13 bar mislim i one velike do 32 ako ne i više.
Više manje imam zelenu kutiju Unior alate i sve što ti treba je u njoj.
Svaki nasadni ključ ili gedore će otići kvragu ako si baš siliš, npr za šarafe na traktorskim gumama i felgama, to se ne koriste gedore i ostali ključevi, nego one cijevi( ne znam kako se to zove) što imaju rupu kroz koju se šipka provlači i onda na šipku lijepo cijev od metra i skači nogama, nema onoga šaraf je zapekao, samo i ti veliki šarafi imaju meso debelo ko mali prst. To se je prije dobivalo sa traktorima kad su se kupovali i ostalim strojevima.
Od električnog većinom je Bosch, od 90-ih do dans je bila većinom zelena linija, a sad smo počeli kupovati plavu i to zamjenjivati, ako ovaj plavi izdrži bar 10 god rada kao zeleni ja mu zahvalan do neba. Imao sam malu zelenu brusilicu pws ni sama ne zna koliko je željeza pobrusila, i to još s onom teškom šajbom s onim kamenim zrcima koja su ljepljena s katranom, po pola sata se nije gasila, sve do ti je bila teška za držati u ruci, 10 min odmora i tako opet. Bušilica se još drži, promjenute su četkice jedno 4-5 puta i još šljaka, ubodna pila isto ali mislio sam kupiti neki cirkular.
Gledao sam ima kod Milića dosta povoljno plavi Bosch gks 190 pa me zanima dat to što čemu valja, samo mi nemojte sad preporučit neko smeće od 500kn, jer za te pare nema kvalitetan alat. Može Makita i ovo bolje, i da trebala bi dubina reza biti bar 6cm, zato mi ova i odgovara, ne mora imati postolje koje može na vodilicu jer mi to ne treba.