oficir
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Velj 2013
- Poruka
- 7,051
Mazalisa je super imam istu kupio sam u
Svicarskoj. mazem i podmazivam oba traktora
ali kupujem one ulozke mrskomi puniti rukama
Znaci dobra bude?
Kaj u nju mogu ulosc ici?
b) bi bilo punjenje iz neke veče posude vazelina preko pumpice u mazalicu a na c) bi bilo po sistemu vakuoma,znači kak ti vučeš tu polugu tj šipku van tak odma vuče vakuom i vazelin u mazalicu...po meni je još najbolje puniti ju ko na slici d) lijepo ju u škripac uhvatiš dok je ta šipka istegnuta dokraja i napuniš ju i gotovo,...
Isplati se možda tebi ili meni (ja godišnje potrošim jednu ili eventualno dvije i uvjek kad ju trebam je prazna) ali nekome ko na kante troši baš i neznam.patrone jesu skuplje ali isplati se brate
ubacis je u mazalicu i radis kao doktor.
a ono sa slike nefunkcionira vuci iz kante vakumom
to je glupost.
a ja kad je punim rukama umazem se ko svinja vise masti mimo
mazalice nego u nju.
Mozda bi b bilo iz bacve nekom pumpom a c je za tekucu mast mozda na vakum jer unutra je gumirani klip i dobro dihta pa bi tekucu mogel povuc,al neznam kaj se s tekucom podmazuje s mazalicom?
Sa Tekucom Tovatinom Npimer spuz od volana imt539
Čemu škripac za ono D kad ima kočnicu?
Jedino za svaki slučaj whew):
Ni vrag da opruga ima takav šus ili si iz preblizog zrljil unutra giggle):heh upravo zbog toga,dobil sam malo poveču količinu vazelina u lice dok je takva kočnica popustila..zato iz sigurnosti ja to stegnem u škripac i nemaš brige ...
Več dugački niz godina guramo unutra tovatnu u kombinaciji sa hipenolom, a odkad je u ponudi tekuča, ludiloooo :icon_eyes:Kaj nejde u puz hipenol 90?
A kuda bi ga mazalicom utiskival u puz?
Več dugački niz godina guramo unutra tovatnu u kombinaciji sa hipenolom, a odkad je u ponudi tekuča, ludiloooo :icon_eyes:
Bum ti rekel kad mi pošalješ broj mobitela od onog meštra za Zekane handshake):Znaci njemu pase gusto,jel zbog trosenja ili bi ulje curilo van?