- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,973
Ispod 200L kompresor za kontinuirani rad, nema smisla.
Za naušnice i to može i 25L uz intermitencu 20% 😅😂
Za naušnice i to može i 25L uz intermitencu 20% 😅😂
Nije dobro, ak se ne riješi i odsis prašine. Za par sekundi nikaj ne vidiš i još bolje pijesak ide u tebe..Napravi pjeskaru..jedan stari ffižider ..malo mašte a možeš i poloviti pijesak
S malim miniwashem moreš lošu farbu,nekakav autolak već teže,jaku hrđu isto dost teško ide. Imam doma svega toga i sve je isprobano trenutno nemam nemam baš slika.Recimo imam kompresor sa rezervoarom 500litri- 850 litara dobava u minuti al za Tesi pjeskaru sa 4mm diznom nije to baš neka sreća.Sa manjom diznom bi vjerojatno išlo bolje al nisam probal,onaj pokrov za glavu kaj dobiješ s tom pjeskarom najbolje hititi u smeće jer si pun pjeska,vojna gas maska traje cirka vuru vremena i onda pjeskariš sve samo ono kaj trebaš ne,a i uha su ti puna pjeska.Onda ti to dopizdi pa si kupiš skafander,profi šlauf,držač i diznu 6mm,napraviš si pjeskaru od 80 litri(jer imaš takvu bocu) sa colovnim cijevima da ti se pijesak ne štopa i kupiš građevinski kompresor sa dobavom 2000l/min i onda moreš nekaj već delati,ili nemreš jer je pol sela u prašiniRazlika je u brzini, ali ne u efektu. Mali miniwash može dati tlak kao i veliki, samo s manjim protokom, pa je pjeskarenje sporije. Dok s malim miniwashem možeš to polako opjeskariti, s malim kompresorom to ni nemreš započeti.
.Da imam negde i onaj pištoljček kaj se šlaf gurne u vreću s pijeskom. Ovo na vodu je dobro jedino kaj nepraši. E da staklo na skafanderu u cisterni mi izdrži cca 4 vure,poslje toga si unutra ko čorava kokoš ma kakavo god svjetlo imal.