Koristio sam je ali sam stavio ručnu jer je mogu nositi dalje od kuće. Ručno mi isto služi. Zrak iz nje ispustiš na onaj ventil ili odvrtanjem glave da zrak izađe. Kartuša od 400 grama za mazalicu. Glavu odviješ, zadnji poklopac s kartuše digneš, ručku mazalicu povučeš do kraja. Kartuša s otvorenim krajem da se vidi mast gurneš u mazalicu, odvrneš manji plastični poklopac koji ima za provući prst i zaviješ glavu mazalice. Pustiš ručku do dna i počneš pumpati. Ako nema otpora ima zraka pa napumpaj i otpusti zrak dok ne počne pumpati mast.
Sent from my XT1092 using Tapatalk
Riješil buš problem s zrakom.
Skineš oba čepa ali gornjeg skidaš prije nego ušarafiš da nebi slućajno kočnica na mazalici popustila.
Taj drugi poklopac se otvara ko konzerva, ustvari nemožeš naopačke okrenuti.
Ja ne koristim puno mazalicu i radije punim letvicom. Mislim da sam savkadal postupak jer nemam problema s zrakom, možda jednom po jednom punjenju ali to progura.
Imam i takvu na zrak ali to se meni ne sviđa, nikad nisi siguran gde si pa radije koristim ručnu.
Imal sam takv u Tecomec-ovu šablonu (Oregon je rebrandirani Tecomec) i nije mi Bog zna kaj. Puno su mi bolje, jednostavnije i praktičnije ove Husqvarnine šablone s valjčićima.