Je 5, ali bez 19-ice.kaj briješ , 5 komada je u setu :mur:
Međimurci bi rekli, sama fola dreka vala!gedore također nisu alat za profiće , a ja se računam kao profić,xd
Nabavi si prave 'nasadne kljuceve' a ne gedoregedore također nisu alat za profiće , a ja se računam kao profić,xd
Gedore je Švedska firma profi alata koja je prva izmislila nasadne ključeve pa po njima dobili ime gedore . Alat je bil skup i nije ga bilo kod nas za kupiti. Imam njihov okasti ključ 26/27 koji izdrži dva metra cijev i ne puca . Stigel iz Njemačkog Kipermilera :icon_thumright:gedore također nisu alat za profiće , a ja se računam kao profić,xd
Gedore je Švedska firma profi alata koja je prva izmislila nasadne ključeve pa po njima dobili ime gedore . Alat je bil skup i nije ga bilo kod nas za kupiti. Imam njihov okasti ključ 26/27 koji izdrži dva metra cijev i ne puca . Stigel iz Njemačkog Kipermilera :icon_thumright:
Svaki alat je spomena vrijedan. Pa čak i onaj najobičniji čekić za čavle zabijat.
Nemoj podcjenjivati čekić.O "običnom" čekiću bi se dalo daleko više raspravljati nego u ključima.Ja imam doma priličnu kolekciju čekića i svaki ima svoju namjenu.
evo vidiš , kako kaže raja svaki cigo svoga konja hvali , ključevi su ti nevažni a o čekičima bi pisal litanije ...:mur:Ali zato šeraf pucaTak da ne vidim baš nekakve sreće i koristi od takvog alata.U mnogim situacijama je bolji ishod da pukne ključ neg šeraf.Samo kaj ja još uvijek ne vidim čemu tolika fama oko običnih ključeva?Ja imam doma nekaj od unior extra,tang,eurotools.I ja nisam uspio uočiti nikakvu razliku između njih.Znam samo da mi još ni jedan nije puknuo ili se svinuo.E sad tu postoje ovi "brendovi" pa me zanima kaj takvi ključevi sami šerafe,ne zvone onak iritantno kad padnu na pod,u pauzi odskaču do frižidera i dofuraju ti pivu?Ako je tako neka neko napiše iskustva možda bi kupio takav ključ ma možda čak i čitav set.Ima stvarno alata za mehaniku oko kojeg bi se dalo raspravljati ali ključevi stvarno ne vidim oko čega bi se tu dalo raspravljati.Alat koji nije ni spomena vrijedan.
Dok obični čekić kad mu pukne ručka opet ga moreš nasaditi
Ja imam doma priličnu kolekciju čekića...