Zetorboy
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Velj 2010
- Poruka
- 2,758
kolega sta si makitu opljacko:icon_lol:
hahaha, kroz par godina
hahaha, kroz par godina
hehehon je valjda kak i mi...jednom otišli u dučan i kaj sad odma kupili 3 bušilice, velki flex a poslije mjesec dana po 2 mala flexa ali sve einhellovo...
hehehon je valjda kak i mi...jednom otišli u dučan i kaj sad odma kupili 3 bušilice, velki flex a poslije mjesec dana po 2 mala flexa ali sve einhellovo...
Super je alat ja cu si uzimat aku busilicu kolega ima istu ko ti a on je montazer namjestaja ima ju vec 5 god i jos radi ko prvi dan!
ja sam većinu stvari uzeo (samo makitinih) u obiju jel dobiješ svake godine popust 15% prilikom rođendana, pa onda iskoristim samo to je alat koji nejde po selu, kolko radims njim, bude kolko i mene, izuzev aku bušilice...
ja sam većinu stvari uzeo (samo makitinih) u obiju jel dobiješ svake godine popust 15% prilikom rođendana, pa onda iskoristim samo to je alat koji nejde po selu, kolko radims njim, bude kolko i mene, izuzev aku bušilice...
Znam kakva je situacija s obijem i ja imam njihovu karticu kupio kod njih minivas kompresor i jos koje kakvih gluposti 5 god garancije koju ukidaju s 1.3.
a ovu aku sa slike sa crveno sivom baterijom, nju sam uzeo jučer u pevcu, imaju nekakvu akciju 979 kn... to sa garancijom neznam, nije mi se još ništa pokvarilo, pouzdano samo znam, do sad smo imali oko 200 akubušilica sa baterijama 7.2, 9.6, i 12, dobar dio ih se i razbije, padnu, ali nikad nijedna još nije krepala ili da je išla na popravak... kažem, tu u aku alatu se br 1
Sutra bum vam ja sliku svojeg najdražeg alata metnul.
Poslikal sam ga danas ali mi aparat ostal
12 800 kn imam na onoj hrpi
Lijepa svota para al i lijepa kolicina i lijepi alat nemoze se rec ja imam doma neku staru brusilicu kad ju ukljucis ako dobro ne drzis ode iz ruke budem sutra posliko ju!
imam i ja tu raznog jeftinog alata, einhela, cmi, i tak.. ovisi sve našta se nameriš, imam isto neku veliku brusilicu, napravio i boga i vraga s njom i stalno radi, a nekom izgori drugi dan, ebg... ovisi sve kakve si sreće
Evo da i ja nabcim koju slikcu mog alata