• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Dobro dođe dok treba na brzinu neku cev pokratiti, preraditi....

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Vjerujem da mislite na ovakav sistem kao kod vrtnih crijeva?

Nisam upućen, samo stavljam prezentacije radi :D

205659-600x600.jpg

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
to je za čelične u narodu poznat kao ermeto spoj ..a i to je točno manje više za poljoprivredni forum dosta ..on traži za fleksibilne cjevi ..rekli bi gumene

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Ja sam ga zguglal, ali vam neču reči gde ga ima hihihi.
Da nije foruma nebi ni znal da je to postojalo.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ajd javi ti Željkiju, a Željko onda javi meni! [emoji4] [emoji4]

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Željkiju to ne treba, on hidraulična crijeva šelnom stegne ili malo prituče :icon_fU:
Zajebavam se, a gde bi zguglal? Morem jedino na tavanu potražiti ako je još koji ostal na crijevu, ali kak vam Puknuti veli. Za ova današnja crijeva od toga posla ništ.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Što kažete na ovaj punjač za akumulatore,malo starija verzija koja ima 40 kila.Može punit,startat do 250A i švasat do 160A može i talit led zimi ak zamrzne u cevima.Nabavio danas i odma kablove za varenje prestavio na inverter jer su predobri da bi bili na ovom.

luka009

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2013
Poruka
1,322
22.01.2012. sam u OBI-u u Sl. Brodu kupio aku bušilicu CMI sa 5 godina jamstva. Jučer ne radi punjač. Platiosam je 149,99 kn, ali ne vrijedi i 5 lipa, ali to je druga tema.

Da li netko zna gdje se može popraviti budući da je trgovina zatvorena?

Hvala

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,482
Zaboravi tih 150kn i idi dalje.
Ili daj nekom elektroničaru nek pogleda.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Opet iskrina alu.bormašina sa malo cjenkanja 4eura.Mala ali jako lepo zuji i ima interesantno skrivenu glavu u železni nastavak kučišta.Desi se da kod bušenja na teže dostupnom mestu glava struže ob zid ili slično no kod ove je to teže jer je prilično skrivena u puši.Alu kolekcija je sve jača i sve su opasne za radit ili lome ruke ili ubija elektrika:icon_fU:

Tu od
26 Svi 2013
Poruka
87
abarth: kod vas je to pre jeftino kod nas na sajmovima za te novce ništa ne možeš kupiti od takvog alata
pohvale za tokarski to bi valjda svi hobby majstori tili imati

mene zanima sljedeće:
imam dvi iskrine bušilice jedna je ta iz tog flip flap i jednu veću (neznam sad oznake,a ne da mi se sad provjeravati)
bušilice rade ko zvrk i ne štede se,al problem je šta nemaju regulaciju okretaja
i sad tu sam u ovoj temi vidija onaj potenciometar i odlučija napraviti
naručija sa s e-baya i spojia ovako: na ulaz sam stavija kabel s utikačom (za utičnicu), a na drugi kraj/izlaz sam stavio utičnicu (da mogu uključiti bilo koji uređaj)
i kad sam uključija u struju samo se zadimilo i gotovo, sad mi nije jasno di je problem kad tu piše da je za 220v
evo to sam naručija
http://www.ebay.com/itm/220V-2000W-...-Thermostat-/400753906246?hash=item5d4ecb5246

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
Pa na sajtu fino piše "Dimming", znači mora da dimi!
Šalu na stranu, ili nisi dobro spojio ili si priključio prevelik potrošač.

Poslato sa Huawei P7.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
abarth: kod vas je to pre jeftino kod nas na sajmovima za te novce ništa ne možeš kupiti od takvog alata
pohvale za tokarski to bi valjda svi hobby majstori tili imati

mene zanima sljedeće:
imam dvi iskrine bušilice jedna je ta iz tog flip flap i jednu veću (neznam sad oznake,a ne da mi se sad provjeravati)
bušilice rade ko zvrk i ne štede se,al problem je šta nemaju regulaciju okretaja
i sad tu sam u ovoj temi vidija onaj potenciometar i odlučija napraviti
naručija sa s e-baya i spojia ovako: na ulaz sam stavija kabel s utikačom (za utičnicu), a na drugi kraj/izlaz sam stavio utičnicu (da mogu uključiti bilo koji uređaj)
i kad sam uključija u struju samo se zadimilo i gotovo, sad mi nije jasno di je problem kad tu piše da je za 220v
evo to sam naručija
http://www.ebay.com/itm/220V-2000W-...-Thermostat-/400753906246?hash=item5d4ecb5246
da li bi mogao poslikai kak si spojio , ili nacrtati ...?
koji dio je izgorio na pločici ?

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Na sliki se vidi kako sam ga ja spojio,ne znam kak si ga ti da je propušio. Kak se sečam je na kutijici bio nacrt kako vezat ali nema veze.Jedna mala iskrina isto nije imala regulacije pa sam samo zamenio šalter sa druge koja je imala i radi.Reostat je u šalteru tak da ti je najlakše nač šalter od neke spaljene i zameniš.
upload pictures online

Tu od
26 Svi 2013
Poruka
87
:icon_e_biggrin: dimmer kud nisam prije vidija :(rofl):

ja sam tražija shemu po linkovima pa nisam naša
onda sam ovako spojija ko na slikama
i sad vidim po abartovoj slici di sam falija
naručija sam opet isto al od 4000w
pa imam popravni kad dođe :8):

na slici se vidi kako je "zacrnilo" :(wasntme):