To da one mogu svašta odvidati ok,ali da mogu zamijeniti čitav set ključeva možete mačku o rep zakačitiPa obzirom da mogu mijenjati čitav set ključeva i nisu skupa. Proizvođač je vrh u svijetu ručnog alata, a sam alat je po meni nezamjenjiv, bilo u kućnoj radionici bilo kod profesionalaca.
OvoPo čemu su te papagajke od 80 eura bolje od nekih jeftinijih i po čemu su bolje od nečeg drugog, ključeva recimo?
KNIPEX 86 03 xxx.
Nisu ovo klasične papagajke, već kliješta s paralelnim otvaranjem čeljusti. Velika razlika.Po čemu su te papagajke od 80 eura bolje od nekih jeftinijih i po čemu su bolje od nečeg drugog, ključeva recimo? Nije provokacija Zanima me jer su mi papagajke u biti zadnji alat koji imam u mislima kad trebam nešto odšarafiti zašarafiti.
Podržavam tvoje mišljenje.To da one mogu svašta odvidati ok,ali da mogu zamijeniti čitav set ključeva možete mačku o rep zakačiti
Po tome ispada da je dovoljno mehaničarima imati samo ove papagajke
To na slici lijepo izgleda ali štelajuči ključ je nekaj sasvim drugo.nisu papagajke, već štel-ključ
Meni se ti novi modeli ne sviđaju.Evo uspjeli ste me nagovoriti. Ajde da i ja probam taj parkside aku View attachment 62842
Ja imam zelenu i kad joj se malo prilagodiš, to je stroj samo takav. Naravno, primarna karakteristika joj je da je prijenosna pa ne moraš vući kabel ili je koristiš negdje gdje uopće nema struje. Ili je koristiš za kraće radove. Dosta brzo troši bateriju, s 2 Ah nema smisla uopće ni raditi, 4Ah izdrži 15-30 minuta, ovisno o opterećenju. Ima manje okretaje od takve male na struju. Gasi se ako je baš zajašeš. Ova ograda koju sam nedavno objavio je komplet napravljena Parkside: švasaparat sa žicom s prahom, aku brusilica, brusilica mala na struju, aku bušilica i aku udarni. Da ne spominjem ostali sitni Parkside pribor. Na struju sam pilio, na aku brusio i to mi je ispalo idealno. A sad idem po isplatu od Parkside za reklamuIma san priliku radit s malom parkside brusilicom i mogu rec da bi brze posa obavio s rucnom pilom. Bila je zelena s jednom baterijom i tankim diskom. Cin se osloni vlastitom tezinom na metal gubi snagu. Malo jace pristisnes i gasi se. Nisam ocekiva nesto puno al mogli su se bar malo potrudit