vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
kod mene sve radi od uvjek za svagda
Tu namještaš ograničenje struje koju baterija može dati. Time ujedno određuješ snagu alata. Razlika je osjetna na brusilici i sličnim alatima. Probaj.Šta kažete na postavke baterije? Koliko se vidi razlika između performance, balanced i eko?
Da, to je "glupi" punjač, koji puni samo prema naponu (i temperaturi) baterije,pa je logično da nemre napuniti do 100%, no ovo je i zdravije za bateriju.I jel na svim modovima punjač puni samo na 92% ili?
Da nebute rekli da postavljam samo slike s Interneta...ovo su dvoja (veličine 180mm) koja imam i nosim u torbici s osnovnim alatom:Ovo
nisu papagajke, već štel-ključ. Čudo od alata. Imam takve, mislim, 180mm.
Imam i model 87, "papagajke", koje još bolje drže takve komade koji se deformiraju:
@bane, naravno da nemru zamijeniti garnituru i namjenske ključeve, ali mogu biti velika pomoć na raznim mjestima. I ja sam mislil da su bez veze, dok nisam nabavil (dobil) one prve pred skoro 30 godina...a onda sam ove druge (samo stariji model) kupil na za nekih 30-tak kn...
Možda bi kaj od posla i bilo da je u tuđim rukama....nama je naš alat svaki dan više puta v rukama pa