evo nekih informacija vezanih uz agenciju za plaćanje.agencija je izdala odluke za mjere ruralnog razvoja temeljene na podacima iz zahtjeva za 2012g sukladno pravilniku o provedbi izravnih plaćanja i pojedinih mjera ruralnog razvoja za 2012g.otvorite narodne novine br.25/12,51/12 i 121/12.upravo sam pogledao ovaj prvi broj i mogu vam reći da mi puno toga nije jasno a najzanimljiviji mi je čl.82 st.1,2 i3.ajde uzmite si malo vremena pa pročitajte pa se onda javite što mislite o tome.
evo nekih informacija vezanih uz agenciju za plaćanje.agencija je izdala odluke za mjere ruralnog razvoja temeljene na podacima iz zahtjeva za 2012g sukladno pravilniku o provedbi izravnih plaćanja i pojedinih mjera ruralnog razvoja za 2012g.otvorite narodne novine br.25/12,51/12 i 121/12.upravo sam pogledao ovaj prvi broj i mogu vam reći da mi puno toga nije jasno a najzanimljiviji mi je čl.82 st.1,2 i3.ajde uzmite si malo vremena pa pročitajte pa se onda javite što mislite o tome.
sdpj ni meni nije jasno što tebi nije jasno, jel misliš na ove odluke ili na taj pravilnik? ako je u vezi Odluka, to su odluke koje je agencija morala izdati onome ko je u ekološkoj proizvodnji, integriranoj proizvodnji, onaj ko ima proizvodnju sa težim uvjetima gospodarenja, itd....da bi imao kasnije dokaz odnosno odluku da je taj proizvođač ušao u sustav ekološke proizvodnje i sa kojom površinom i koja mu je daljnja obavezna površina, tako i za integriranu i ostalo.
a u vezi pravilnika, prošla baba s kolačima. al ima tu zavrzlama i petljancija da vjerojatno ni oni sami neznaju točno što moraju i koliko i za šta isplatiti. omotnice ovakve, omotnice onakve, skini tamo pa to dodaj na drugo mjesto i obrnuto, za to treba vremena, koje je njima u korist.