Pitaj Boga kolko ih ima kod mene na tavanu,valjda isto 3-4,no nečemo ženu zezat ,ma svladat će ona i ovo preko moba(pa tek su joj 43:icon_twisted:,cvijet mladosti),a što se tiče vremena i moji živci su "raspašoj":icon_lol:
Seljančice,ništa novo,vidla si HRVATSKU SITUACIJU,neki smo za ovo,neki za ono,a NJIMA(line and company)to odgovara zavedi pa vladaj.Ni kod mene ti nije bolje, pola rupa pokrpao a pola zijaju ko slonovi,čekamo dalji razvoj situacije....moj student dolazi u četvrtak .....pozdrav tebi i tvojima..:icon_wink:E sad me krenilo misiim na pisanje.duro sta sve ima novoga jedni i vaucere drugi ne a svima nam treba lova a line neda i neda .tjedan proso od uplate a sta si kupio nista jedva pokrpo par rupa i ostallo u slamaricu do drugog djela zbog rate za zemlju jer ovaj dio nije dosta. e necu kukati dolazi mi cera iz metropole pa se radujemo .puno poz svima
Evo mene ,citam vas redovito ali pisanje na ovom je prava muka.hvala naa zeljenoj pomoci,ali ne treba patit cu se jos malo na mobu dok mi se komp ne popravi.drago mi je da vam falim.cekamo da ovo bijelo gov*o prestane padati a ono niKako ,od polja zasada nista.nekako mi se cini da su ppstovi puno zanimljiviji kad se ceka poticaj.siki ako ovi ne uplate ovaj drugi dio ubrzo ja cu sama na prosvjede pa ako bi pomoglo u realizaciji i kao ukrajinke
Seljanče naka tebe s nama pa nekako ćemo mi to sve izgurat i bez ukrajinki nek one prosvjeduju tamo a mi ćemo ovdje na svoj način.
daj siki oladi, nek seljnčica prosvjeduje kak oče,makar ko ukrainka:icon_fU:,tu idem i ja prosvjedovat......seljanče bez ljutnje...šala mala:icon_madu:
Ma Đuro nisam ti ja za takve prosvjede žao mi je seljančeta:tongue:, ne daj bože da se razboli prehladi dobije upalu pluća vidiš kaki si ti, a štaš onda nećeš imat s kim divanitwait):shake):. Vidiš ja mislim i na seljanče a i na tebe, pošto sam izgleda najstariji morem vodit brigu o svim vama.:icon_lol::icon_lol: