Joj @bhorv,moram ti reći-je da si u pravu,ali i nisi.Znaš šta,to što država nema nismo krivi mi.Nije to zato što joj mi ne dajemo ono što treba,pa u krajnjem slučaju,bilo šta da kupiš,ili za potrebe na gazdinstvu ili za staviti u usta,već si joj dao četvrtinu onoga što si privrjedio.Pa joj daješ za mirovinsko i zdravstveno-dakle,opet ona tebi nije dala ništa što ti njoj već prije nisi dao.A to što ona sa onim što si joj dao ne zna gospodariti,opet nisi kriv ti nego njena nesposobnost.Onima koji su u sustavu PDV-ea,(ja ne želim biti),pa im država ostavlja onu četvrtinu opet nije nešto puno dala,jer joj oni kroz svoj proizvod vrate bar toliko,a najčešće i peterostruko više.Svo to davanje je samo u službi uzimanja,i mi smo tu velika beznačajna populacija u kojoj država glumi darovateljicu,a zapravo je obična otimačica.Otima nama velikoj populaciji da bi dala maloj,i ono naše,i ono čega nema,a to čega nema je opet naše,jer kada to čega nema ,a uzelo se od onih izvana koji imaju dođe na naplatu,biti će naše za otplatu,a u đepovima velikih iz male populacije.E,tako je to i nikako drugačije,a onda,kada je već tako,svatko ima pravo od nas malih iz velike populacije na bilo koji način osigurati svoj opstanak,pa i na način da se državi neda sve što ona očekuje i traži od nas.I ima pravo tako raditi sve dotle dok država ne osigura uvjete da velika mala populacija ne bude u stanju poštenim radom pošteno namirivati traženja države.