i ti misliš da je uopče bilo kakve ankete....pa ako i je misliš da je rezultat stvaran ili složen zato da ovi mogu odugovlačiti....s kim god sam razgovarao nije bio anketiran:icon_fU:
sjeo mi poticaj,,jedan dio 30 soma,,:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
sjeo mi poticaj,,jedan dio 30 soma,,:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Evo ,bude love:icon_fU::icon_fU:,pa ipak je to ministar izjavio,http://www.agroklub.com/poljoprivre...kim-savezom-udruga-proizvodjaca-mlijeka/9422/,:icon_fU::icon_fU:
A di je ono ostalo do milijardu tu fali 25 % !!!!!!!!!!!!!
Nemojte zaboraviti da isplata poticaja može biti u najviše 2 obroka...
Tako da nema trećeg djela :icon_pidu:
pa ja sam več sada dobio dva dijela(prvi u stvari odma na poreznu,nisam ga ni vidio),ali to sve skupa nije bilo ni pola odobrenog od agencije,pa valjda onda taj akt o "dva obroka"ne drži vodu inače.........ma neču ni razmišljat.......jučer dođem potpisat neke ugovore za državno zemljište i kažu do 15.05.treba platiti zemlju,sam nisu rekli sa čime,treba platit obaveze(novonastale),al nisu pitali imam li,treba platit sve ostalo državi al niko ne pita možeš li.....a traktori žedni,zemlja gladna,a ministar odma kaže 25% manje......pa ja se divim sebi i svima nama.....pa mi smo genijalci......no sutra je prvi maj(za one koji neznaju-svibanj)pa ja i moj jaro odosmo u u prirodu nataknut prasca,ba da bar na kratko zaboravimo gdje živimo.....pozdrav svima:icon_hang:
tko kaže da će biti smanjenja iako vidim da će biti isplaćeno 750 milijuna
pogledajte izvršenje proračuna....nema nas u planu za ovaj mjesec........:icon_oak: