Općenito je svima umanjeno,shvačam ja da nema love ,ali razliku u rastu repromaterijala ipak treba netko kompenzirati,svatko od pravih poljoprivrednika bi bio najsretniji kad bi njegov proizvod donosio neku realnu zaradu ne extra profit,največi problem je što su obrade tih podataka spore i aljkave a isplata takva kakva je,najidealnije bi bilo da recimo osoba A ima recimo pravo na 30 000 kn isplačenih sredstava ,ta ista sredstva da budu evidentirana kao na kartici od banke i da sa tim limitom dotična fizička osoba ili opg mogu vršiti kupnju potrebitog repromaterijala onda kad je potrebno,znamo da je svugdje drukčija situacija i da postoje i oni koji muljaju sa poticajima od samog početka ali tu bi trebali drugi ljudi voditi brigu a ne žmiriti na jedno oko i držati ispruženu ruku,ma kako god ,ja još nisam podnio zahtjev za ovu godinu ,jer po viđenom oni koji su zadnji predavali prošle među prvima su dobili ove godine prvi dio,tak da nema svrhe za trošenjem živaca,eto sadnju sam uspio obaviti i bez poticaja,i to je samo uvod na privikavanje kada nam ih ukinu,:icon_pidu::icon_pidu: