Upravo se vratio sa bankomata ,iznos je točno u pola manji od prethodnog 1. dijela poticaja ,znači 1/4 iznosa,barem kod mene.Valjda čemo onu zadnju četvrtinu dobiti do 30.6.:icon_e_confused:danas bila opet neka kapaljka,regionalno plačanje ,a za šta to nek si mi gruntamo,ma kako dolaze tako ih ja raspoređujem po tuđim računima:icon_hang::icon_hang:
nešto malo isplacuju....par stotina kuna po ha............
Duro evo i danijle ne mogu me tek tako otjerati ipak su to jos mladii i zeleni decki samo da ti javim da je bila pinka puno poz
Tako je bilo i prošle godine pa je za dva dana ponovo uplačeni isti iznos,nadajmo se da če biti tako i ove.
nada posljednja umire.....al mislim da je to sve za poticaj...jer u zakonu stoji da će biti plačen u dvije rate....
ja sam danas ujutro dobio agenciju u kojoj su mi rekli da je prvi puta išla isplata od 44% a sada još 18% znači do 62 % ukupno a za ostalo mi je rečeno da ništa neznaju nek se obratimo ministru poljoprivrede i financija jer koliko para toliko muzike i nezna se dali je to sve ili nijeja prvi put dobio malo više od 1000 kn/ha, sad oko 450 kn/ha, i piše da je isplaćeno REGIONALNO PLAĆANJE, tako da mi to ostavlja nadu da će bii još nešto uplaćeno valjda kroz par dana, probat ću dobiti nekoga u agenciji....
kada se zbroji prvi dio i drugi za izravna placanja pa to je cca 1400kn po ha.?! pa ko tu koga ??