• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Hele

Dobro znana faca
Tu od
6 Sij 2013
Poruka
1,961
Ne kuzim se previse u poticaje, friski poljoprivrednik (opg dopunska djelatnost), bili moji sindikalisti ( javne i drzavne sluzbe) danas na sastanku u vladi. Uglavnom, rakao Linic, fali nam 800 milja za place a ono sta vas interesira je da u drugoj polovici godine nece biti isplate poticaja. Ne znam jel ste trebali jos sta dobit u drugoj polovici godine ili ne ali je sranje.
Uz to je jos rekao da cemo dat u proracun eu 3-4 milijarde eura a necemo dobit nista jer imamo deficit preko 3%. Najbolja izjava je bila da nismo bili spremni za EU. Hvala Bogu pa se ne pripremamo od 95-te.

DMboy

Aktivni član
Tu od
20 Tra 2012
Poruka
359
Ne kuzim se previse u poticaje, friski poljoprivrednik (opg dopunska djelatnost), bili moji sindikalisti ( javne i drzavne sluzbe) danas na sastanku u vladi. Uglavnom, rakao Linic, fali nam 800 milja za place a ono sta vas interesira je da u drugoj polovici godine nece biti isplate poticaja. Ne znam jel ste trebali jos sta dobit u drugoj polovici godine ili ne ali je sranje.
Uz to je jos rekao da cemo dat u proracun eu 3-4 milijarde eura a necemo dobit nista jer imamo deficit preko 3%. Najbolja izjava je bila da nismo bili spremni za EU. Hvala Bogu pa se ne pripremamo od 95-te.

Do30.6. je zadnji rok ,a to je u prvoj polovici godine.valjda bude još nešto...:fiery::fiery:

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
Da pukneš od smjeha danas sam slušao vjesti i jakovinu i čovjek lijepo kaže "Tko je rekao da će se svi poticaji isplatit do 30,06" a ja pitam pa tko je ovdje lud.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
a Đuru treba pljuvat,a scenario se ostvaruje...izbore popušili i sad će padat svakakve izjave samo da se izbjegnu obaveze,stalno sam u polju pa nisam čitao gore navedeno....ko je rekao da će poticaji biti isplačeni do 30.06.....pa valjda ja......:icon_oak:

seat

Aktivni član
Tu od
8 Ožu 2013
Poruka
933
Gledam sad na dnevniku onog lopova linića i kaše dasu poticaji za poljuprivredu isplaćeni u potpunusti i da za ovu godinu neće bit više isplata. Ma gad jedan pa ostalisunam dužni oko 40%

DMboy

Aktivni član
Tu od
20 Tra 2012
Poruka
359
Gledam sad na dnevniku onog lopova linića i kaše dasu poticaji za poljuprivredu isplaćeni u potpunusti i da za ovu godinu neće bit više isplata. Ma gad jedan pa ostalisunam dužni oko 40%

Gade mi se,a mi nek plačamo zakup unaprijed...pa ovo je kao u Javnoj kuči--:icon_anal:

Ä‘ovani

Član
Tu od
13 Ožu 2012
Poruka
251

Evo upravo u dnevniku rekao Linić da je to sve od poticaja....:(

a šta sad
a zaduženja ostala
porezni dug se gomila
a ima toga još

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
a sad treba izvući tko ima svakojake duge cijevi sa dobrom optikom i napraviti malo prorjedu među ,političarima,tajkunima tipa Todorić i da vidite kako ostala bratija bude vratila pospremljene novce po off shoor računima,ima love za cijeli naš dug :icon_hang::icon_hang::icon_hang:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
E pa kad je tako onda nek smrad slinić smanji naše obaveze za 38 %,moja ponuda još uvijek vrijedi,ako netko ima viška negdje umotanu dobru dugu cijev sa optikom neka se oglasi,da se koji gamacid skrati za glavu:icon_hang::icon_hang:

Drazenn

Član
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
188
sad budu i prosvjedi krenuli

Sada bi poslije ovakve izjave liniča seljaci trebali pokazati svoju snagu i svi ali baš svi krenuti u blokadu cijele države.Netreba osnivato posebne punktove.U svakom selu se blokiraju glavne prometnice i hrvatska nema toliko policije da nas sve makne.Došlo je do toga da su nas crveni pokrali više od svih suša i poplava zajedno Ako se sada ne izborimo za ono što nam po zakonu propada onda ni nismo zaslužili bolji tretman.Ova vlast je kao što kažu demokratski izabrana ali je dužna provoditi zakone ove države.Nama po zakonu pripada poticaj u iznosu koji je zakon peopisao i vlast ga je dužna ispoštovati.Ako nisu sposobni to napraviti neka se maknu i puste druge na vlast koji to mogu osigurati.

B

bosniahos

Guest
bome tak. ali to su sve igre i netreba mislit da če po onoj staroj vrana vrani oči kopat,mislim političari.Politika je kurva bilo livi ili desni.Mi smo za njih niža kasta, kmeti.

Ä‘ovani

Član
Tu od
13 Ožu 2012
Poruka
251
Sada bi poslije ovakve izjave liniča seljaci trebali pokazati svoju snagu i svi ali baš svi krenuti u blokadu cijele države.Netreba osnivato posebne punktove.U svakom selu se blokiraju glavne prometnice i hrvatska nema toliko policije da nas sve makne.Došlo je do toga da su nas crveni pokrali više od svih suša i poplava zajedno Ako se sada ne izborimo za ono što nam po zakonu propada onda ni nismo zaslužili bolji tretman.Ova vlast je kao što kažu demokratski izabrana ali je dužna provoditi zakone ove države.Nama po zakonu pripada poticaj u iznosu koji je zakon peopisao i vlast ga je dužna ispoštovati.Ako nisu sposobni to napraviti neka se maknu i puste druge na vlast koji to mogu osigurati.
u svakom selu da se nađe samo 5,6 traktora spremnih da krenu putem Zagreba to je sila koju teško ko može zaustaviti a kakvo je raspoloženje među ljudima mislim da ni to nije nemoguće:tractor::tractor::tractor::tractor::tractor:
Ko je ovdi lud, lazovina prica jedno ovaj diktator drugo...posast crvena....
lažovina prića šta mu se kaže pa poslje demantira sam sebe
na njegovom mjestu ja nebi izlazio iz kuće bez kacige na glavi:icon_axe:

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
ja volim milanovića i glasao bi opet za njega. a linić mi je uzor. volio bi da mi je tata jakovina, on je baš kul. nije loš ni čaćić, a ni pusička..ona je dobra ovak mačka stara koka.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh