• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
B

bosniahos

Guest
Tatar tvoje pisanje i način razmišljanja kako bi prosvijedova, završilo bi na način da bi minimalno interventna postrojba reagirala,a tebe bi pod krajnje i olakotno poslali na psihijatriju kod Krmpotiča na promatranje.Račun bi bil poveči a ako ga nebi ima para za platit namirili bi prodajom tvojih materijalnih sredstava,bilo pokretnih ili nepokretnih.
Prosvijed se organizira s ciljem masovnosti a ne jedinke.A masa jedino može postavit uvijete ioko istih pogađat se i uvijetovat.

tatar

Član
Tu od
16 Ruj 2009
Poruka
454
Ma nije ti to bas tako nestalo ti goriva i jbga osto si na cesti i ti i tvoj susjed i njegov susjed itdsvi u podne . A sto se tice masovnosti tu si u pravu i upravo zbog tiga nece biti prosvijeda . Biti ce malo mrmljanja i to je sve a za to smo sami krivi.

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
Kod nas juče isplaćena premija za mlijeko za Januar 2013 :icon_kidra:
Neznam kakvo je stanje u Federaciji, kako kod njih ide isplata?

krone

Član
Tu od
14 Pro 2012
Poruka
142
i danas neka sića uplačena,mislim da od našeg poticaja ništa a koliko čujem ni cijena pšenice i uljane repice nebude nešto

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
A sto se tice prosvijeda treba svatko ispred svoje kuce u podne blokirati cestu na pola sata pa bi onda netko shvatio da sve ima svoje granice.
Taj prijedlog sam predložio u davnim postovima. Bosniahos spominje masovnost, pa na taj način bi bila najveća masovnost, da svaki u svom mjestu izađe s strojem na cestu, nemora se ni zatvoriti promet, nek se svatko parkira ispred kuće, i bit će to najmasovniji prosvjed u našoj povijesti.I ostavimo strojeve na pol sata, sat, i na taj način pokažimo nezadovoljstvo Evropi jer našim strukturama, to neznači ništa.

seljancica70

Član
Tu od
28 Sij 2013
Poruka
126
dečki ništa bez žena jučer sam zvala agenciju ižena mi kaže da treba ići još jedna uplata za zemlju da ju probam zvati u srijedu onda će više znati:icon_pray:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
dečki ništa bez žena jučer sam zvala agenciju ižena mi kaže da treba ići još jedna uplata za zemlju da ju probam zvati u srijedu onda će više znati:icon_pray:

nema,te nema.....a onda mi uljepšaš dan.....:drink:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
nema,te nema.....a onda mi uljepšaš dan.....:drink:
Eh đuro the strašni, budući si iz one selendre Podravine kraj Pitomače..onda dobro znaš kako tvoji seljani žive bez poticaja..svaki po dvije kuće..jednu ispred za gledanje a drugu iza za stanovanje..pa kej te nisu prosvijetlili da od poljoprivrede nema kruha...vidi njih...p.s.vjerujem da kužiš o čem pričam. :icon_pidu:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Eh đuro the strašni, budući si iz one selendre Podravine kraj Pitomače..onda dobro znaš kako tvoji seljani žive bez poticaja..svaki po dvije kuće..jednu ispred za gledanje a drugu iza za stanovanje..pa kej te nisu prosvijetlili da od poljoprivrede nema kruha...vidi njih...p.s.vjerujem da kužiš o čem pričam. :icon_pidu:

stvarno,niš ne kužim,molim te ne stavljaj sol na ranu:(punch):..ne želim davati rasističke izjave...al me srce boli kad dotični dođu sa mečkama i benđolama na šalter po socijalu,i još mi jedan kaže kak se on naradio u životu...je držal čašu na terasi pa sad invalid na ruku.....a to je nama naša borba dala....sorry svima na off-u al o ovom bi mogao cijeli dan......:icon_hang:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
stvarno,niš ne kužim,molim te ne stavljaj sol na ranu:(punch):..ne želim davati rasističke izjave...al me srce boli kad dotični dođu sa mečkama i benđolama na šalter po socijalu,i još mi jedan kaže kak se on naradio u životu...je držal čašu na terasi pa sad invalid na ruku.....a to je nama naša borba dala....sorry svima na off-u al o ovom bi mogao cijeli dan......:icon_hang:
ajde đuro ne živciraj se.. pogledaj ovaj video da ti bude lakše pri srčeku.:icon_syda: http://www.youtube.com/watch?v=PdUe8miy9i0

J

johndeere7810

Guest

evo došla srijeda :D: ae nazovi ih pa nas obraduj kad ce bit pare na računu :D:

repar777

Član
Tu od
31 Sij 2013
Poruka
49
Slavimo i mi :drink: jer vise nikada nece biti natezanja sa poticajima :drink: Sva se pravila znaju

Njoko

Dobro znana faca
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,635
Ako bude biti će u petak do sada su u legalizaciji bespravno izgrađenih objekata u par dana samo na biljezima skupili 21 000 000 kn,ili im je to za proslavu ulaska u Eu:cool:

Evo ogromne uplate 1.753 300 kn i to 10X ovaj mjesec al su se isprsili:(whew):

Posljednje uređivanje:
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh