adonis basser
Aktivni član
- Tu od
- 26 Velj 2013
- Poruka
- 1,223
budi siguran da će ti uzeti od poticaja a ostatak će ti naravno isplatiti, ipak imamo mi poštenu vladu rofl):
budi siguran da će ti uzeti od poticaja a ostatak će ti naravno isplatiti, ipak imamo mi poštenu vladu rofl):
ja sam prošle godine imo 10 000 duga u poreznoj i blokirali me a kad sam dobio poticaj uzeli dug a ostatak ostao na računu
ja sam prošle godine imo 10 000 duga u poreznoj i blokirali me a kad sam dobio poticaj uzeli dug a ostatak ostao na računu
slično tj isto osim što su cifre različitedoh):
ak se dobro sječam,poslali su ali kasnije(čini mi se dosta kasnije,valjda dok su sve kompletno isplatili),a dotle se peci i mozgaj.....drugi su dobili a kud je moje otišlo.....:icon_fU:
....Mi smo prošle godine imali oko 2 tisuće duga, pdv-a u preplati 7 tisuća, i dok smo predali zahtjev za preknjiženje u međuvremenu bila isplata i oni uzeli 2 tisuće duga.....rješenje dobili nakon par mjeseci....tako da je najbolje ako možeš platiti.
Da, odmah..samo umanjen za te dvije tisuće.Probat cu uplatit u banci na racun jos 500 kn da uzmu taj dug da sam miran kad pe isplata.a uostalom i da uzmu od poticaja oa moraju mi ostatsk dat imam sad dobit pi tome ak bu 60% oko 16000 kn..a kolko fina uzme naknadu za ta prebijanja ako znas fa znam vise uplatiti
A ostatak su ti poticaja isplatili kad i drugima ili?