Moram ti reći, pa neka se opet obriše ako treba, izabrali smo najbolje trenutno moguće. Mogli smo birati Kujunđića,čiji je osobni stav - ne govorim to rekla -kazala, ili po pričanju uz flašu u kafiću,nego ono što sam osobno slušala na tv kada je dotični gospodin govorio pred kamerama, a pitali su ga o njegovom stavu o zdravstvu - i reče on ovako - zdravstvena skrb za svakoga, ona po osnovnom i dopunskom osiguranju,ali samo primarna zaštita.Za nešto više - ljudi moraju postati svijesni da zdravlje košta i da ga moraju platiti. To je roba kao i svaka druga.Zauzima se za američki način - ak si bolestan i hoćeš se liječiti - ili ćeš prodati imovinu ili ćeš dignuti kredit da se liječiš, a ako ništa od toga ne možeš, e, onda brate umri.
Nakon toga on više nije bio moja opcija. Bio je mali Simčić. A onda sam skužila da mu je prva ruka (navodno i zaručnica) mlada dama iz moga sela o kojoj sve znam.Obitelj joj je uzimala ono što nije bilo njihovo, po polju, po dvorištima susjeda i suseljana noću, a zbog takvih rabota u firmi u kojoj je radila je i ona ostala bez posla.Tako je i on otpao, jer će mala - nije mala,stara je ko moja kćer, uz njega završiti u saboru - a pošto se kroz povijest dokazala uzrečica - s kim si - takav si - to ne može dobro završiti. I o tome dosta.
Josipović - imao je pet godina.Što nije u tih pet napravio, neće niti u slijedećih pet. Ostalo je na Kolindi, i ja sam na drugom terminu glasala za nju - na prvi nisam išla.