seljancica70
Član
- Tu od
- 28 Sij 2013
- Poruka
- 126
nisam rekla da bi radila samo ce i onda biti ovako burno na forumu milina za citat ko neke zute trac novine ima svega od poticaja do ljubavnica tako da zbog toga jedva cekam ljeto i drugi dio poticaja
nisam rekla da bi radila samo ce i onda biti ovako burno na forumu milina za citat ko neke zute trac novine ima svega od poticaja do ljubavnica tako da zbog toga jedva cekam ljeto i drugi dio poticaja
moja tema su poticaji i ako imaš nešto protiv nemoj čitati .. mene recimo ne opterečuju kvačice na slovima u životu kao tebe imam važnijih stvari o kojima ću razmišljati :icon_weed:
Seljančice70 ma labavog ne tangiraju kvačice i zarezinego on to malo onako okolo da vidi reakcije ipak je on iz kuminog kraja http://poljoprivredni-forum.com/ima...edni-forum.com/images/smilies/stari/drink.gif
Mene samo zanima jel dobija ko za ekološku.
Ako ti porezna nije sjela na racun, da li ima neki drugi model da ti uzmu poticaj?
Kak je situacija sa repom vezano za poticaj. Da li moraš imati otkupni blok ili nekaj slično za predaju repe ili možeš, npr. proizvedenu repu pohranit za svinje a poticaj svakako dobiješ ?
ma o kojima to molim te.........pa seljak danas mora biti i pismen da bi došo do poticaja ili EU novaca,zato pazi na č i ć,dobro?call):
Baš sam neki dan čuo na TV da je 70-80 posto seljaka nepismena i da je to veliki problem, neka žena iz Ministarstva izjavila.
Baš sam neki dan čuo na TV da je 70-80 posto seljaka nepismena i da je to veliki problem, neka žena iz Ministarstva izjavila.