mali gazda
Član
- Tu od
- 12 Sij 2012
- Poruka
- 93
Da li je netko dobio danas poticaje, molim vas neka se javi!
je ,je i poticaji i premije za mlijeko puni računi več neznamo kam s novcima :lol::lol: kaj ste i vi markirali iz škole ?:finga:
Da li je netko dobio danas poticaje, molim vas neka se javi!
je ,je i poticaji i premije za mlijeko puni računi več neznamo kam s novcima :lol::lol: kaj ste i vi markirali iz škole ?:finga:
da to je žalosno kako uvijek seljaku suskrate pri isplati ,gledim juče da neke trgovine podigle cijenu kanu i 10- 15 kn na 100 kg,vide da seljak dobiva polako paru pa da malo ogule,ja dobio 50% i više nema,danas pitam u jednoj velikoj poljoapoteki dali daju kukuruz sjemenski preko kreditnog pisma za koperante Dukata,kaže prodavačica nema ,a tko ih he..,budemo se snašli:finga::finga::finga:
o čemu vi pričate?
Koliko vas jos nije dobilo poticaj?
Koliko vas jos nije dobilo poticaj?
Evo ja sam iz Karlovačke županije, imam račun u Erste, ali od poticaja ni "P" , sjetva je tu , sjemenski materijal i gnjojivo još u dućanu....Totalno sam razočaran, a glavno da oni po portalima pišu objave kako je gotovo 90% poticaja isplaćeno! Užas i sramota!
Jel' netko zna kojim redosljedom se isplaćuju ti jadni poticaji??? Mislim po kojim kriterijima.
I ja sam Erste i ništa još...Brodsko-posavska.
i moj suprug također ima otvoren račun u Erste ni P od poticaja. pisala sam na mail Agencije (jel je linija stalno zauzeta), a kad tamo odgovor :"korisnik ima odobreno plaćanje, ali do daljnjeg ništa, molimo za razumijevanje i strpljenje"... kakvo strpljenje, nema ga više...:toimonster:
mislim da tko je jamio jamio je... bit ćemo sretni ako dobijemo i u drugom krugu isplatu prvog dijela, ako drugog kruga isplate uopće i bude. a jel ste vidjeli izjavu ministra gospodarstva, država plaća avansno, e da mi je to vidjeti. :vragek:
Ja dobio za pola jedne krave, a predao za 5. Zvao sam u Zagreb i rekli mi da imam pravo na 3 ali su mi uračunali neku kaznu i odbili poticaj za 2 krave. A što je najžalosnije ne mojom krivnjom nego ovih u lokalnoj agenciji za plaćanje i sad ih ponovo zovem u Zagreb već tjedan dana po 10 puta na dan ali se niko nejavlja , bagra jedna lopovska.