Pored moje oranice su "kao" 2 hektara lješnjaka i 3 hektara oraha-ekološka,doslovno se ne vide,već je šikara ali je gospodinu poticaj uredan.Osim toga na te tzv.trajne nasade ljudi često dovezu smeće.
Ne osuđujem sve ali eto znam primjer koji je stravičan.
Bilo je nešto i 25.04. cca 150kn/ha u dvije uplate
Kak misliš 25.04 ?[/QUOTE
Pobrkao ponedjeljke na kalendaru,išlo je 11.04. i 18.04.
Baba Vanga prorekla.
Gustavo, nigdje ne pise za vocare, nego za masovnu pojavu sadnje oraha i ljesnjaka za koje se samo uzima poticaj. Ako ti takve ljude nazivas vocarima, to je druga stvar. I prijavi te "ratare" ako ne obradjuju zemlju, a primaju poticaj. To je protuzakonito.
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
Zvao sam danas u agenciju s obzirom da još ni kune nisam dobio u ovom prvom djelu... rekoše mi isplate idu cijeli idući tjedan, svi znaju da sam trebao dobiti ali nitko ne zna zašto nisam. Spajali su me u četiri službe. Na kraju ispadne da moj zahtjev još nije došao na red. Tako da moram čekati da prođe idući tjedan pa ako ništa ne sjedne opet ih zvati. Hoću reći... nema tu baš nekog reda. U svakom slučaju isplate idu i idući tjedan... ako su me prevarili i ja varam.... Nešto kao imaju previše posla jer svaki zahtjev izračunavaju i na dnevnoj bazi šalju u agenciju na isplatu.:icon_e_confused:
Mislim da je pisalo cca 350 eura ili malo višeDali neko zna koliki je dodatni poticaj za povrče.
Ako piše kod uplate PROIZVODNO VEZANA POTPORA to je među ostalim i za životinje.Jel ko dobio šta za krave,tov junadi ...?
Prije dva tjedna sam imao uplatu i prije dva tri dana nešto... sve skupa sad u ove dve uplate sam dobio otprilike jednako kao jesenas!!!
Nisam pratio medije šta kažu,jel gotovo za ovu turu sad,jer je rečeno da će do kraja tjedna bit isplaćeno sve predviđeno il će bit još šta,jer računica mi nikako neštima???
Niko nezna i nikog nije brigaMože li mi tko objasniti što znači ovo "vrijednost" na Agronetu? Prošle godine sam upisao "nove" površine u ARKOD i to se vidi na Agronetu a dosadašnja isplata da nije tragična bila bi smiješna.
Konkretno kod brata piše vrijednost 155 eura dok kod mene piše 58. Čujem da će se to narednih godina povećavati a nekima smanjivati. Koliko ćemo u konačnici dobiti po ha?
Koga god sam pitao nitko ništ nezna ...