zetorcrystal
Aktivni član
- Tu od
- 23 Lis 2013
- Poruka
- 276
Sta ce biti sa poticajem po litri mlijeka...hove li ga biti ove godine ili su i to sakrili u ovim silnim uplatama
Oprostite! Jel može bez mi,vi,oni? Svake godine dobijemo poticaj, netko prije netko kasnije ali na kraju ga dobijemo! Problem su cijene proizvoda, dok se to ne sredi možemo samo sjedit i plakat!
Oprostite! Jel može bez mi,vi,oni? Svake godine dobijemo poticaj, netko prije netko kasnije ali na kraju ga dobijemo! Problem su cijene proizvoda, dok se to ne sredi možemo samo sjedit i plakat!
Ma ni ja nisam u hdzu nit sam odusevljen njime. Ali nije mi jasno da netko moze za sve okriviti njih, a zaboraviti sto radi druga strana. Koliko su se ovi bivsi zaduzili a nisu krali?!?
Mislim da sve to ima direktne veze s poticajem, da ga isplacuju uredno nebi se mi sad s tim zamarali.
A ja sam osobno tamo negdi do 2010/11. jako dobro zivio od poljoprivrede, onda je krenulo nizbrdo i nemoze mi nitko reci da je to zbog lopova, jer su se tek onda poceli gomilat dugovi i krize, kad je kod ostalih zavrsila kriza kod nas je tek uhvatila maha i okriviti za to samo hdz je smijesno
A tek ti je danas vidljivo?Ja sam 22.04 dobio:
PROGRAM ZA MALE POLJOPRIVREDNIKE - PRERASPODJELA PLAĆANJA - U.1307/13, ČL.61, 4142 - KALENDARSKA GODINA 2 015 - BG, DE, HR, PL, RO
PROGRAM ZA MALE POLJOPRIVREDNIKE - PLAĆANJE ZA POLJOPRIVREDNE PRAKSE K ORISNE ZA KLIMU I OKOLIŠ - BEZ FINA NCIJSKE DISCIPLINE - U.1307/13, ČL.
Ovo prvo je nešto ispod 100kn/ha a ovo drugo oko 160kn/ha. Uplate nisu bile vidljive u petak.