stvarno mi nije jasno i ne mogu to nikako da shvatim zašto se dira u rat
ako se neko nije rodio ili je u to vrijeme bio pre mali ili je herojski ladio jajca u inostranstvu ili možda iz nekog razloga opravdava one koji su se osjetili ugroženo neka nedira u tu temu
ima nas koji znamo kako i na koji način je došlo do rata a ima onih koji su to skupo platili zato ostavite rat
naš današnji problem je ono poslije rata a tu su svi isti
mislim dok god nisu objavili cifru u izvršenju proračuna za tekući mjesec da još uvjek ima nade za kakvom isplatom
barem je do sada tako bilo
Ako je za mlade sjelo onda je sjelo 477 kn po ha ako se ne varam jer se samo prvih 20 ha gleda (nisam siguran jel 20 ili 25 ha)Danas sjelo za mlade poljoprivrednike. Nesto malo vise od 100 kn/ha
Ako je za mlade sjelo onda je sjelo 477 kn po ha ako se ne varam jer se samo prvih 20 ha gleda (nisam siguran jel 20 ili 25 ha)
2304 kn dobio a imam 22.71 ha
Samo 100kn/ha za mlade , do koje velicine se racunaju mali ja imam 9,5 ha ali nista nisam dobio za male.
mali su do 5000kn poticaja....a mladi su druga prica,OPG do 5 god od otvaranja,neka poljoprivrenda struka ili osposobljavanje,itd...
Evo ja danas zval u zagreb i ovu godinu bu mi poticaj oko 1100 kn po hektaru..poglednite si koja su vam prava dodjelkjena tak budete i dobili...kod mene je problem prijenos prava na poticaj ..nisam ugovore napravil
Okvirno, ako imaš manje od 10 ha onda si mali, ako imaš više od 10 ha onda si veliki OPG.Znam sto su mladi nositelji OPG-a , samo me je zanimala definicija malih , sto znaci da sam ja "veliki".