Pa još glasajte za hdz
...nikad nisam i nikad nebum... nisam opterećen ******ma i partizanima, nisam sudjelovao u domovinskom, tek sam `81 rođen, ali znam da sam bio spreman krenut u život a ispalo je da je sve popljačkano, moji nisu bili imućni da mi kupe radno mjesto ili neku firmu na rasprodaji.... možda sam zato manje domoljub, nije mi ruka na srcu 24 sata na dan, al zato od kad znam za sebe znojim se na hrvatskom polju...
... i zato sve može, ali hdz ne može...
jel kome kaj sjelo danas?
Pa još glasajte za hdz
Da nije bilo HDZ-a sad bi ti glaso za yu radikale(četnike vučića nikolića i naravno prodan hrvata šešelja) sram te bilo !
Prijatelju vidis da im ni to nebi bio problem "sve moze al hdz ne moze"
Katastrofa kako neki razmisljaju. Al tko nije nista dao za Hrvatsku niti osjetio rat na svojoj kozi nezna ni ne razumije nista.
Plus toga najveci udarac poljoprivrediuopce je zadala upravo Milanoviceva vlada, al nasli su nacin da okrive druge i da im povjeruju...
prijatelju...i moji su bili u ratu... rat i ovovremena politika nemaju veze...i ja bi za hdz ako se riješe lopova, a koje si mogućnosti imao nakon mature 03/04? tko ti je to omogućio? Ja sam maturirao ranije i nisam imao sreće nit mogućnosti. želim gledat naprijed jer imam ženu i troje djece i želim za njih bolji život. Za kog ti gledaš tak pozitivno u budućnost.
prosim... bez ljutnje, samo objašnjavam svoje stajalište, a to doista sa isplatom poticaja nema veze... i onako zajedno čekamo