Isto i kod mene,za sad 123 kn ,nadam se dokraja mjeseca da ce biti okBraco mila ja ovo nista ne razumijem. Znaci imam odobreno na agronetu oko 11000kn prava. U studenom sam dobio oko 5000kn i sad u veljaci oko 2500kn. Prosle godine isto tako samo su u veljaci isle duple uplate 2x osnovno,zeleno,pre...e sad ovdje http://www.apprrr.hr/u-agronet-u-do...t-za-izravne-potpore-za-2017-godinu-2574.aspx stoji da se radi o potporama koje su odobrene do 19. veljače 2018. godine (predujam i prva rata) na osnovu podnesenog Jedinstvenog zahtjeva u 2017. godini. Ako se radi o predujmu i prvoj rati onda je logicno da bih trebao u ovoj prvoj fazi isplate dobiti taj iznos koji mi stoji u odlukama da je odobren do 19.02 a tako stoji i u napomeni ispod odluka na agronetu. Znaci da bih do kraja veljace jos trebalo biti uplata za osnovno, zeleno i preraspod...ili sam ja to mozda krivo shvatio...
Ako u ovoj 2018 ne prijedjes 80500 do 15.1.2019 predas zahtjev za izac, barem do sad je bilo takoNije mi jasno jel se moze izaci ili e iz registra poreznih obveznika pausalno placanje??
Evo ja sam sad zvala poreznu i kazu da se moze cim ne prijedjes 80500
Je li netko možda dobio proizvodno vezanu potporu za voće
Ja sam danas provjerio i sjelo je onako kako mi piše na agronetu( informativni izračun). I predujam i prva rata pašu po agronetu. Croatia banka.
Ne znam kako isplaćuju jeli po broju opg-a ili abecedno ili pak po predanom zahtjevu.