Mister pa gle kako postaješ poput novinara, izvučeš iz konteksta i eto ti ga! Ovo pod "svi moraju ulagati", mislio sam isključivo na nas poljoprivrednike, a najmanje sam mislio na radnika koji mora otić na posao i ponijeti gablec (ulaganje boli glava), i onda mi takav počne pričati da zašto seljacima trebaju poticaji. Što je taj dao državi. Poljoprivrednici dobivaju, ali i daju, osim iznimaka koji se snalaze jer su prisiljeni na te stvari.
P.S. slažem se u potpunosti sa johabicom!
Prvo procitaj sto si napisao.Ako nemas argumenata nemoj spustati raspravu na ad hominem.To zelimo izbjeci.Noljudi smo,pa se zaletimo.Ja prvi.
Nisam protiv vrijednih radnika.(za mene je to svaka osoba koja zivi od svojeg rada - narocito naglasavam poljoprivrednike.Ok?
Moj cilj nije bio izvlacenje iz konteksta niti sam to napravio.Ako sam krivo referirao ispricavam se.
Sasvim je jasno sto si mislio...i isto tako je krivo sto si mislio.Pogledaj cinjenice,ne subjektivni dojam ili osjecaje.
Ulaganje vremena i mozebitnog znanja tog radnika je isto investicija.Ili ponovi malo ekonomiju ili napisi nesto sto ima smisla- vjerujem da argument "gablec" nije doseg kojim zelis nesto dokazati.
Radnik je "dao" drzavi porez..najvjerojatnije na dohodak koji poprilicno iznosi.
Taj radnik koji ti prica da seljaci ne trebaju pomoc je najvjerojatnije zrtva propagande i nema percepciju sto je poljoprivreda.Pokusaj mu objasniti ako zeli slusati.Ako ne neka ostane u krivu dok ne vidi da smo i mi i oni (generalno receno) podanici iste vlade.
Ukoliko prolistas malo forum vidjeti ces sto osobno mislim o medijima...nesto sam i u ovoj raspravi napisao..ne mogu odoljeti malo ih pogladiti uz dlaku :-D
Tebi zelim svako dobro!
Posljednje uređivanje: