Danas su u agenciji rekli da će do kraja mjeseca ići potpore samo neznaju dali u 100% iznosu za sve osim za porezne dužnike.
Toma nemoj vikati na mene ja samo prenosim ono što su rekli u agenciji .O njima ja imam isto mišljenje kao i ti
Danas su u agenciji rekli da će do kraja mjeseca ići potpore samo neznaju dali u 100% iznosu za sve osim za porezne dužnike.
evo dodali u riznicu da su isplatili danas još 98mil kn a za što javite tko je što dobioOvo nije točno....
I oni koji su dužni budu dobili potpore na račun, i naravno ako su blokirani novac će se presumjeriti...
Ovo nije točno....
I oni koji su dužni budu dobili potpore na račun, i naravno ako su blokirani novac će se presumjeriti...
evo dodali u riznicu da su isplatili danas još 98mil kn a za što javite tko je što dobio
Ja znam ljude koji su i prošle i predprošle godine bili dužni državi pa su dobili poticaj,stvar je samo jesu li im računi na koj primaju poticaj blokirani sa strane porezne ili ne,i tako se porezna naplati,tak je kod nas,a pošto smo jedna država valda bi tak trebalo biti onda svima.
Evo, stigla premija za mlijeko 6/10 rata. Znaci 6 rata od ukopno 10 koje moraju isplatiti.
Evo, stigla premija za mlijeko 6/10 rata. Znaci 6 rata od ukopno 10 koje moraju isplatiti.
mislim da su ove 4 isplatili prošle godine,
kod mene na računu:mur: još ništa
Prosle godine smo dobili sveukopno 5 premija ,i sada šestu, znači još 4 nam trebaju isplatiti.