Nije ni meni još ništa sjelo:mur:
imaš li duga u poreznoj????
ima nas više takvih........Nije ni meni još ništa sjelo:mur:
Imam službenu informaciju da bez obzira na dugovanje isplata ide i dužnicima, jer i tako su blokirani i novac ide u poreznu-ako je blokada od porezne.
Oni koji nisu dobili poticaj, oni su prvi na listi za isplatu , sutra preksutra-nakon mljeka.
E sad ovaj novi krug poticaja i dužnika, najlogičnije bi bilo prvo isplatiti onima koji su blokirani, jer za 24h isti novac bi se vratio u proračun.
Ako račun nije u blokadi ne mora značiti da nemam dug ,nego dug nije tolliki da mi se račun treba zbog njega i blokirati.Iako kod mene na području grada lani je bilo pojedinaca koji su imali dug u poreznoj i po par 100 tisuča kuna i nisu bili blokirani i dobili su poticaj tako da tu nema pravila.Nov sam na forumu,ali vas jako dugo čitam....pa da i ja komentiram temu poticaja!onaj tko ima duga u poreznoj ništa od poticaja...:frown:
Ti Banovina prvu poruku na forumu napises i odmah kontra nego sto svi pricaju, pa kako bas to
Ako račun nije u blokadi ne mora značiti da nemam dug ,nego dug nije tolliki da mi se račun treba zbog njega i blokirati.Iako kod mene na području grada lani je bilo pojedinaca koji su imali dug u poreznoj i po par 100 tisuča kuna i nisu bili blokirani i dobili su poticaj tako da tu nema pravila.
imaš li duga u poreznoj????
Ja mislim da to nije moguce!MIslim da ce svi dobiti poticaj tako sam cuo!!!!!!!!
slažem se...ni meni nije račun u blokadi... to je takozvana "pat" pozicija!istina mnogi su lani dobili poticaj a imali su dug preko 100 000 kuna...ja imam dug od 7000 kuna trebam dobit oko 60 000 i kažu mi da ništa od poticaja!
imam duga u poreznoj ali mi račun nije blokiran i do sada mi ništa nije uplačeno
ima li ko da je dobio novce a da je u sličnoj situaciji??????