Sta vi ste dobivali u ratama
kako znaš,ja imam informaciju da se još ne zna šta će biti sa dužnicima? imam neke dužnike pa s nadam.
što se tiče toga ako ti porezna čami na rač. uzmu ti toliko koliko su ti izdali u rešenju o ovrhi, plus naknade za finu , poreznu , banku ..... ,a ti dobiš što ti ostane ako ima kaj ostati . ako je več neko dobijo lovu neka napiše u kojem je postotku isplačenoKda drzava sjedne na racun jel ona uzme sve ili samo onoliko koliko smo duzni??????????
http://www.apprrr.hr/agencija-isplatila-premiju-za-mlijeko-i-drzavnu-pomoc-506.aspx Čitam i ništa mi nije jasno!!!!!!!!
Agencija isplatila premiju za mlijeko i državnu pomoć
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju jučer je isplatila premije za mlijeko i državnu pomoć (za šećernu repu, duhan, mliječne krave i rasplodne krmače) na žiro račune korisnika, na osnovu odobrenih zahtjeva za potporu za 2012. godinu.
Sljedeće isplate koje će Agencija izvršiti odnose se na Prava na premije (krave dojilje, ovce i koze) te na specifična plaćanja za tov goveda, krave dojilje i mliječne krave). Sva plaćanja Agencija obavlja isključivo slijedom doznačenih sredstava iz Ministarstva financija.
ovo je danas agencija iznijela ali nigdje se ne spominje ona najveće stavka a to je plaćanje za zemljište pa se da iščitati iz njihove obavijesti da bi se mogli još načekati zaista malo duže.ima možda netko neku drugu informaciju