A meni je interesantno da je netko konačno napisao smislen post koristeći i lijevu i desnu polovicu mozga, moždane brazde i impulse koji se događaju između neurona. Inače se to zove kvantni mozak ali ne znam hoće li te ovi s linearnim mozgom razumjeti.
misllim...ono.....:icon_butt:
Sutra ide 400mil kn.
dali zumbul spada u egzotičnu biljku ?Nacelno je tocan datum. Prakticno nema posebnog smisla u sadasnjoj ekonomskoj situaciji jer implementacija "love" 30.6. je nemoguca za mnoge...mozda i za egzoticne biljke.
Osim ako razmisljamo retroaktivno kvantnim nacinom. Mozgu je to moguce,ali sustavu vegetacije nije.
Zato je mozda bolje pronaci i ostale sustave rjesenja izmedu linearnog i kvantnog,pa je lakse objasniti zasto "oni sa linearnim nacinom prosudivanja" pisu unazad dva mjeseca o poticajima...
Svakako se slazem da prostora za napredovanje ima.
E ovo mi izgleda kao direktno javljanje iz ureda ministra:icon_thumright:dali zumbul spada u egzotičnu biljku ?
Potpis na napisano stvarno lijepo objašnjeno
Pa evo i mog mišljenja ja sam mišljenja da se trebamo retroktivno vratiti temi jel ovakve rasprave nemaju veze s linearnom poljoprivredom a ni s kvartnim poticajem ,uozbiljimo se i pišimo tj iznosimo svekolikom seljačkom pučanstvu samo o provjerene informacije a ne o informacijama birtiskog karaktera jer takve informacije mogu zbuniti kako seljake s linearnim paljenjem mozga i kvartnim pogonom tako i ove obrnutih perfomansi ,jedino tako budemo svi razumjeli o čemu se vamo piše.
Pa stoga vamo javno objavljujem strogo pov informaciju da su poticaju upravo krenili iz brisela put naših đepova stoga se nadajte ovaj tjedan parama (i kad sjednu pare polako s njima tko zna kada će drugi dio ) :icon_thumright:
Gdje su ovi koji su dobili poticaj ili koji imaju u hypo
Nema njih više na forumu, do lipnja...u dućanu su...Gdje su ovi koji su dobili poticaj ili koji imaju u hypo
Ma ne misliš, iako ti imaš taj osjećaj.
A ovaj smajlić, vidiš, to je već stvarno.
dali zumbul spada u egzotičnu biljku ?
Potpis na napisano stvarno lijepo objašnjeno
.....uozbiljimo se....