• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

skjd4755

Član
Tu od
8 Velj 2015
Poruka
224
nije puno....pisali su da će iznos za mlade biti cca 25 % od osnovice...osnovica je 2520,00 pa ispada da je malo,trebalo bi biti cca 630,00 kn/ha

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,041
meni pise za mlade...imam oko 6,5ha,od toga 3,78 oranice i ostalo livade...

independent

Član
Tu od
17 Pro 2012
Poruka
161
Još jedna uplata je stigla (AGEN. ZA PLAĆ. U POLJ., RIB. I RUR. RAZVOJU - RN ZA PLAĆ. POT. IZ EAGF). Sada proizlazi 676,49 kn po hektaru.
Ukupno prva i druga isplata u studenom 1093 kn/ha. Sad se to može nazvat poticajna pomoć u poljoprivredi.

Mireek

Član
Tu od
6 Ruj 2011
Poruka
390
Ja sam dobio sveukupno s isplatom za mlade oko 640 kn/ha, nije mi sad to jasno kako neko dobije kao ja a kako neko kao kolega independet.......pisite ako danas mozda sjedne jos sto da se ponadam prije odlaska u banku

skjd4755

Član
Tu od
8 Velj 2015
Poruka
224
za mlade ide za prvih 25 hektara pa je nebitno koliko hektara tko ima....dijeli se iznos na 25

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh