• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Kak nije lepo? Vlada i Uprava dobivaju više,sad će se beskorisni uhljebi veseliti...
Socijala ima ogroman proračun,i malo im se oduzelo...

teranova

Član
Tu od
29 Sij 2013
Poruka
47
Ja sam jos prije izbora govorio da ce nas ovi oguliti do kostiju,ako dođu do vlasti zajedno sa tim "PONTONSKIM MOSTOM"Da izbori stvarno nesto mogu promjeniti,vec bi ih zabranili!!!!

Posljednje uređivanje:

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,844
Ajd dečki strpite se. Nije lako formirati novu vladu.
To je proces koji traje neko vrijeme, pogotovo s koalicijskim vladama.

Ne pitate ima li se od kud isplatiti, jer obično prethodna vlada uvijek ostavi praznu kasu.
Ono kaj je obećano bit će isplaćeno, no pitanje je kad.

Potrošio SDP na kampanju, samo onaj dernek kad su mahali zastavama je koštao 1,8 milijuna kuna, uostalom sami su se na zadnjoj skupštini u raspravi o financijskom izvješću nazvali Cosa nostrom. A evo kud su otišle pare, najviše subvencija kod nas ubiru željeznice i avio kompanija, da ne spominjem koliko je SDP uzaludno ulupao u brodogradnju, bolje da su tim radnicima dali otpremnine i izgradili autoceste bez kredita. Svima seljak smeta, a drugi ubiru lovu dok EU daje 50 posto proračuna za poljoprivredu, nebo otvori se.

http://www.jutarnji.hr/u-15-godina-...j-je-tvrtki-isplaceno-najvise-novca-/1534260/

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Možemo lajati na mjesec.
Imali smo moć i rukama kada su bili izbori,50ak % nije ni izašlo na izbore(mada ne kažem da je netko drugi pobjedio,da bi procvale ruže),ali sad možemo samo javno plakat..
Nadalje po svemi se ravnamo Europski,osim po plaćama,postotkom zaposlenih,itd.da ne nabrajam.

Svi znamo kako je prošao ruralni razvoj i tko je pobrao vrhnje,a tko je pobrao drek.

Po meni sve tvrtke,firme,koropracije "skinuti" sa poljoprivredne "sise" i nek idu u ministarstvo gospodarstva,obrta il kak se već zove.

Više znači opgu sa 20ha poticaj nego koropraciji sa 25000 hektara milijuni koje ionako imaju.

Samo očito je da nikoga nije briga za ruralni razvoj,opgove,selo itd...a to moramo shvatiti.

+ kontrola uvoza i zaštita domaćeg proizvoda.
Ruska poljoprivreda procvala nakon uvođenja embarga,
A kontrolirati uvoz znači kontrolirati todorića koji bere milijune na uvozu,izvozu,poticajima,preprodaji robe koji nitko u europi neće itd..

bilogora

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2015
Poruka
243
E ovo je već sramota pa mi smo šaka puna jada

Posljednje uređivanje od moderatora:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Nemojte me krivo shvatiti. Treba isplatiti poticaje i to čim prije, ali treba i usporediti koliko se dobiva ovih dana u BiH (oko 30%), a koliko smo mi dobili prije 3-4 mjeseca. Dakle prvo treba pročitati i razumjeti pročitano pa onda istinito komentirati.

Lijepo je kolega komer napisal na početku svojega posta. Moć smo imali na izborima. Za to mu stiskam zahvalu. Do slijedećih izbora više takvu moć nećemo imati. No to ne znači da se ne treba boriti na druge načine. Vika na mjesec ne pomaže.

skjd4755

Član
Tu od
8 Velj 2015
Poruka
224
Kad si već napisao da treba čitati onda si očito dobro pročitao i da su oni rješavali i dug iz 2013 i 2014 godine.

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
Nemojte me krivo shvatiti. Treba isplatiti poticaje i to čim prije, ali treba i usporediti koliko se dobiva ovih dana u BiH (oko 30%), a koliko smo mi dobili prije 3-4 mjeseca. Dakle prvo treba pročitati i razumjeti pročitano pa onda istinito komentirati.

Lijepo je kolega komer napisal na početku svojega posta. Moć smo imali na izborima. Za to mu stiskam zahvalu. Do slijedećih izbora više takvu moć nećemo imati. No to ne znači da se ne treba boriti na druge načine. Vika na mjesec ne pomaže.

Isto tako,treba znati koliko se daje iz proračuna RH a koliko ide iz EU :.
:icon_pidu:

bilogora

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2015
Poruka
243

ako vama paše da netreba JOŠ ISPLATIT onda vam netreba a ja sam za da se meni moj dio da

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Svakako da treba isplatiti,samo eto ja od lani sam u sustavu poticaja i neznam kako to još (ne)funkcionira..
Na agronetu nisam bio ali bojim se da nema odluka koliko treba isplatiti..što nam to govori?da neznamo tko pije a ko plaća...dobijemo predujam,neznamo koliko je predujma isplaćeno jer nisu svi dobili isto po ha..
Pa jel nema neke Europske komisije koja to kontrolira?da li se to može nekome prijaviti?
Moramo se svi zajedno aktivirati u vezi toga i vršiti nekakav pritisak,barem medijski...
Ako se poticaj dijeli na broj hektara i količinom love na raspolaganju onda su do 1.6.2015 ako se ne varam imali sve prijavljene hektare i mogli su staviti u agronet koliko tko treba dobiti..ovako se mi samo nadamo i nadamo...a o predizbornim obećanjima mosta i datumima isplate itd ne želim,jer izgleda da smo s time popu.ili...

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Ma oni su se trebali potruditi pa isplatiti poticaj.
Gledam malo poljoprivredna puna umjeta .
Išta to govori svi čekaju poticaj realnost Hrvatske je da nemamo novaca.
A oni se zajebavaju s nama a najavili isplate do 31.3 i ljudi su na to računali sad su u problemima

dingo

Član
Tu od
14 Lis 2010
Poruka
734
Nakon duuugooo vremena počeo se uvoditi nekakav red, a onda je po starom dobrom običaju naš narod htio kruha preko pogače, vjerujući pričama, a ne djelima (koliko znam ostao je suficit u proračunu nakon dugo godina) i sada imamo što smo tražili i zaslužili-naravno; todorićevog potrčka za ministra financija, neznamo čijeg plaćenika za premijera (koji to normalan "stručnjak" koji ima veću mjesečnu plaču kao menađer dolazi na mjesto premijera čija je godišnja plaća manja nego menađerska za mjesec dana'), glavnog dirigenta (prvog podpredsjednika) preobraćenog udbaša i glavne moraliste darinka kosora i ilčića (pertova i grmoju je još teško definirati, baram meni) uz podupiruće borce za privilegije- nekadašnje branitelje, rezultat= prva garnitura sjebala je sve što se zateklo i generaciju koja je iznijela rat, druga je smranaderova sjebala i prvu generaciju potomaka, a ovi će sjebat i unučad.:icon_redface::(punch):

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621

Citiram svoj post jer mi nije jasno kaj Vas smeta u mojem postu. Možda ste previdjeli početak pa sam ga sad podebljal i pocrvenil.

Nemam namjeru nikoga braniti, ali ni pljuvati. Čast onima koji tvrde da je netransparentno, jer bi moglo biti puno transparentnije.
Kaj se tiče odnosa novca iz EU i iz domačeg proračuna, korisniku je svejedno. Jako se varaju oni koji misle da novac iz EU-a nije naš. Svi mi koji smo porezni obvezniki, uplaćujemo posredno u EU fondove da bi iz njih nekaj dobili, ali samo ako zadovoljimo njihove uvjete.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh