bhorv
Dobro znana faca
- Tu od
- 26 Ruj 2008
- Poruka
- 2,661
Krivo misliš.mislio sam ti na gospođu
Krivo misliš.mislio sam ti na gospođu
Ovčice nam odlaze, a ovce i ovnovi ostaju , kad oni uginu kud će nam jadan vuk ?[/QUOTe
Ovčice=Naša MLADEŽ. Ovce i ovnovi= MI . Vuk= Država.
Ajd dečki strpite se. Nije lako formirati novu vladu.
To je proces koji traje neko vrijeme, pogotovo s koalicijskim vladama.
Ne pitate ima li se od kud isplatiti, jer obično prethodna vlada uvijek ostavi praznu kasu.
Ono kaj je obećano bit će isplaćeno, no pitanje je kad.
Nemojte me krivo shvatiti. Treba isplatiti poticaje i to čim prije, ali treba i usporediti koliko se dobiva ovih dana u BiH (oko 30%), a koliko smo mi dobili prije 3-4 mjeseca. Dakle prvo treba pročitati i razumjeti pročitano pa onda istinito komentirati.
Lijepo je kolega komer napisal na početku svojega posta. Moć smo imali na izborima. Za to mu stiskam zahvalu. Do slijedećih izbora više takvu moć nećemo imati. No to ne znači da se ne treba boriti na druge načine. Vika na mjesec ne pomaže.
Nemojte me krivo shvatiti. Treba isplatiti poticaje i to čim prije, ali treba i usporediti koliko se dobiva ovih dana u BiH (oko 30%), a koliko smo mi dobili prije 3-4 mjeseca. Dakle prvo treba pročitati i razumjeti pročitano pa onda istinito komentirati.
Lijepo je kolega komer napisal na početku svojega posta. Moć smo imali na izborima. Za to mu stiskam zahvalu. Do slijedećih izbora više takvu moć nećemo imati. No to ne znači da se ne treba boriti na druge načine. Vika na mjesec ne pomaže.